Povezane vesti

Niko ne čuje krike, deca umiru u najgorim mukama! Stravične scene na samo 500 kilometara od Evrope: ''Mi smo samo broj''

Niko ne čuje krike, deca umiru u najgorim mukama! Stravične scene na samo 500 kilometara od Evrope: ''Mi smo samo broj''

Alo pre 2 dana
Lekari su potvrdili da je devojčica preminula od komplikacija izazvanih neuhranjenošću. Petomesečna Zejnab Abu Halib poslednja je žrtva katastrofalne humanitarne krize u Gazi. Umrla je u naručju svoje majke dok su pokušavale da stignu do bolnice. Njena… »
Na 500 kilometara od Evrope se odvija nezamisliva katastrofa! Krike niko ne čuje, deca umiru u najgorim mukama: "Mi smo samo…

Na 500 kilometara od Evrope se odvija nezamisliva katastrofa! Krike niko ne čuje, deca umiru u najgorim mukama: "Mi smo samo…

Blic pre 2 dana
Petomesečna beba poslednja je žrtva krize gladi u Gazi koja je šokirala svet, ali uprkos burnim reakcijama međunarodne zajednice, situacija u razorenoj palestinskoj enklavi se samo pogoršava. Izrael je stoga pristao na "humanitarne pauze" u granatiranju… »

Vesti dana »