Povezane vesti
"Majka zlata mi je na prvom mestu, a ena..." Jovan Pejić Peja konačno otkrio da li se posle rijalitija viđa sa Enom Čolić…
Alo 27.07.2025
Jovan Pejić Peja otvoreno o odno. U novom izdanju emisije Premijera-vikend specijal Jovan Pejić Peja otkrio je kakav odnos nakon "Elite 8" ima sa Enom Čolić. - Mama i tata su uvek imali lepo mišljenje, srećan sam i ponosan zbog toga jer su zadovoljni… »
"Zabolelo me jer je radila ovo sa drugim muškarcima..." Peja otkrio istinu o odnosu sa Enom nakon rijalitija: Video sam njene…
Kurir 27.07.2025
Jovan Pejić Peja otkrio je kakav odnos nakon "Elite 8" ima sa Enom Čolić. - Mama i tata su uvek imali lepo mišljenje, ja sam srećan i ponosan zbog toga jer su zadovoljni mojim učešćem. Voleo sam i bio iskren prijatelj. Zamerili su mi i roditelji neke… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 28. januar: Oblačno, ponegde prolazna kiša
Beta pre 1 satjoš 2 povezane
Ukrajinski šef diplomatije: Zelenski je spreman da se sastane s Putinom
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Dvojica agenata pucala na Pretija: Novi detalji iz izveštaja koji je dostavljen Kongresu: "Nakon pucnjave isekli mu obuću"
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Lančani sudar na auto-putu kod Bačke Topole, petoro povređenih prevezeno u subotičku bolnicu
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Kao posledica velike zimske oluje u SAD pola miliona ljudi bez struje i desetine žrtava
Danas pre 3 satajoš 1 povezana