Povezane vesti
Karleuša novi član žirija pinkovih Zvezda? Pop diva se hitno oglasila: "Igru može da komentariše, pevanje ne"
Alo 28.07.2025
Priznaje da je u odličnim odnosima sa Željkom Mitrovićem. Jelena Karleuša prokomentarisala je odlazak Marije Šerifović iz žirija Zvezda Granda. Kako je istakla, napuštanje nakon deset godina je nije iznanadilo, jer, po njenim rečima, Marija je bila… »
"Živela sam u arkanovom stanu, njegova deca su me dočekala i otvorila mi vrata" Karleuša šokirala nakon toliko decenija, pa…
Kurir 28.07.2025
Muzička zvezda Jelena Karleuša otkrila je detalje o životu u Atini, sukobu s bivšim suprugom Duškom Tošićem, navodnoj vezi s košarkašem Nikolom Jovanovićem, ali se dotakla i ostalih tema. Kako komentarišeš odlazak Marije Šerifović iz "Zvezda Granda"? Na… »
Vesti dana »
NUNS i UNS osudili napad na novinara Žarka Bogosavljevića u Novom Sadu
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana
Haos u gradiću na zapadu Srbije: Snežna oluja ostavila 1.000 ljudi bez struje, pomoć stiže iz drugih opština
Telegraf pre 14 minutajoš 35 povezanih
Poljoprivrednici blokiraju stari put Čačak-Kraljevo do 14h: Podrška proizvođačima mleka
Nedeljnik pre 5 minutajoš 26 povezanih
Đedović Handanović: Do kraja nedelje očekujem odluku o produženju licence za rad NIS
Danas pre 2 satajoš 24 povezane