Povezane vesti
"Mogao je da me ubije, gledala sam smrti u oči" Jovana Jeremić preživela dramu na Zlatiboru (foto)
Alo 28.07.2025
Konj podivljao u galopu. Voditeljka Jovana Jeremić već nekoliko dana boravi na Zlatiboru. Jovana privlači pažnju gde god da se pojavi, a pre nekoliko dana napravila je pravu pometnju slikom iz restorana na Zlatiboru, na kojoj je imala dekolte do pupka… »
Jaše konja na planini: Svi se pitaju ko Jovani Jeremić pravi društvo na Zlatiboru: Objavila slike i zaintrigirala sve
Blic 28.07.2025
Jovana Jeremić je nedavno raskinula vezu sa biznismenom Draganom Stankovićem, a voditeljka sada živi punim plućima. Iako su imali velike planove, sve je palo u vodu, a Jovana je nedavno otkrila da se iselila iz Draganove vile koja se nalazi u selu… »
Vesti dana »
Podneo ostavku nakon tragedije! Direktor bolnice u Čačku se povukao nakon smrti devojčice (4), tužilaštvo naložilo obdukciju
Dnevnik pre 2 satajoš 26 povezanih
Prosipanje mleka i blokada puta u Mrčajevcima: Mlekari traže zaštitu domaće proizvodnje (FOTO)
Insajder pre 36 minutajoš 17 povezanih
Maja (12) se bori za život: Devojčica ranjena u glavu i vrat u masakru kanadskoj školi, majka se obratila potresnom porukom: "Molim vas, molite se za moju bebu"
Blic pre 16 minutajoš 44 povezane
Do kraja nedelje vetrovito sa temperaturama tokom dana do 10 stepeni
Plus online pre 3 satajoš 25 povezanih