Povezane vesti
Verovali ili ne, ova CG plaža šokira nižim cenama: Dok se svi žale na visoke cene, evo koliko je ovde komplet ležaljki
Alo 29.07.2025
Letnja sezona je u punom jeku, a sa Crnogorskog primorja i dalje stižu oprečne informacije – dok jedni kažu da je sezona propala, drugi to demantuju. Mesto koje je svakako puno kao i godinama unazad jeste Čanj koje se izdvaja po povoljnim cenama koje su… »
Ležaljke 12€, pica 2€, a evo kako se kreću cene apartmana: Ovako zaista trenutno izgleda sezona u Crnoj Gori! "Nije skupo"…
Kurir 29.07.2025
Mesto koje je svakako puno kao i godinama unazad jeste Čanj koje se izdvaja po povoljnim cenama koje su prihvatljive za svačiji džep. - Mi smo porodični apartman platili 30 evra, na nekih desetak minuta peške do plaže. Dve ležaljke i suncobran plaćamo 12… »
Na ovoj plaži u Crnoj Gori kafa dva evra, komplet ležaljki 12 evra! Apartman platili 30 evra: Pristupačne cene napunile sve do…
Blic 29.07.2025
Letnja sezona je u punom jeku, a sa Crnogorskog primorju i dalje stižu oprečne informacije – dok jedni kažu da je sezona propala, drugi to demantuju. Mesto koje je svakako puno kao i godinama unazad jeste Čanj koje se izdvaja po povoljnim cenama koje su… »
Vesti dana »
Medvedev: Konfiskacija ruske imovine bi mogla da ima ozbiljne posledice
RTV pre 36 minutajoš 37 povezanih
Jokić: Gledao sam reprezentaciju, zahvalan sam onima koji su se odazvali
NIN pre 25 minutajoš 51 povezana
Ministarka Đedović Handanović razgovarala sa najvećim trgovcima nafte
Nova ekonomija pre 30 minutajoš 15 povezanih
Danas je Vavedenje, jedan od najznačajnijih praznika posvećenih Presvetoj Bogorodici
Glas Zapadne Srbije pre 50 minutajoš 16 povezanih