Povezane vesti
Žena napravila veliku grešku u Zari, a sada joj prete strašne posledice: "Zaključali su me u maloj sobi"
Telegraf pre 24 dana
Britanska stand-up komičarka Cerys Nelmes (iz Kotsvoldsa) suočava se s mogućom zatvorskom kaznom do tri godine u Turskoj, nakon što je - kako tvrdi - greškom napustila prodavnicu Zara u Istanbulu bez plaćanja garderobe. Incident se dogodio 22. jula, a… »
Horor u Istanbulu: Turistkinja završila u turskoj ćeliji sa 300 muškaraca zbog garderobe!
Alo pre 24 dana
Britanska turistkinja i komičarka Kerys Nelmes završila je u turskom zatvoru nakon što je greškom izašla iz radnje bez plaćanja. Iako je odmah vratila odeću i platila, zadržana je bez hrane, vode i prava na prevod. Britanska turistkinja Kerys Nelmes… »
„Zaključali su me u sobu“ Žena napravila veliku grešku u Zari, prete joj strašne posledice
Alo pre 24 dana
Stavili su mi lisice i u tri ujutru me odveli na uzimanje otisaka i fotografisanje. Sutradan su me opet sa lisicama odveli pred sud i stavili u drugu ćeliju. Britanska komičarka suočava se s mogućom kaznom do tri godine zatvora u Turskoj nakon što je… »
Vesti dana »

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 63 povezane

Bliži se taj dugo čekani dan! Partizan konačno potpisuje centra, vreme otkucava...
Kurir pre 24 minutajoš 27 povezanih

Rival Srbije dolazi osakaćen na Eurobasket: Dva najbolja igrača ne mogu, jedini adut im NBA as
Mondo pre 1 satjoš 45 povezanih