Povezane vesti
Žena napravila veliku grešku u Zari, a sada joj prete strašne posledice: "Zaključali su me u maloj sobi"
Telegraf pre 1 dan
Britanska stand-up komičarka Cerys Nelmes (iz Kotsvoldsa) suočava se s mogućom zatvorskom kaznom do tri godine u Turskoj, nakon što je - kako tvrdi - greškom napustila prodavnicu Zara u Istanbulu bez plaćanja garderobe. Incident se dogodio 22. jula, a… »
Horor u Istanbulu: Turistkinja završila u turskoj ćeliji sa 300 muškaraca zbog garderobe!
Alo pre 18 sati
Britanska turistkinja i komičarka Kerys Nelmes završila je u turskom zatvoru nakon što je greškom izašla iz radnje bez plaćanja. Iako je odmah vratila odeću i platila, zadržana je bez hrane, vode i prava na prevod. Britanska turistkinja Kerys Nelmes… »
„Zaključali su me u sobu“ Žena napravila veliku grešku u Zari, prete joj strašne posledice
Alo pre 24 sata
Stavili su mi lisice i u tri ujutru me odveli na uzimanje otisaka i fotografisanje. Sutradan su me opet sa lisicama odveli pred sud i stavili u drugu ćeliju. Britanska komičarka suočava se s mogućom kaznom do tri godine zatvora u Turskoj nakon što je… »
Vesti dana »

Snažan zemljotres u Rusiji, evakuacije u Americi i Japanu zbog cunamija
BBC News pre 8 minutajoš 38 povezanih

Dok su operisali pacijenta, počeo je strašan zemljotres Hirurzi su munjevito reagovali - kamera je sve zabeležila
Alo pre 18 minutajoš 76 povezanih

Nevreme na Ognjenu Mariju je loš znak: Narodno verovanje kaže da grmljavina i oluja donose nesreću!
U centar pre 3 minutajoš 21 povezana

Incident na utakmici Zvezda-Linkoln: MUP prebacuje odgovornost na organizatore
Serbian News Media pre 1 satjoš 42 povezane