Povezane vesti
Luka progovorio o la familiji! Demantovao Enu Čolić, a onda Aneli šokirala priznanjem o njoj
Alo 31.07.2025
Otkrio da su zajednički prijatelj ipak ostali uz njega. U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila ljubavni par Luku Vujovića i Aneli Ahmić. – Moram da pozdravim moju lavicu Aneli, ona je divna. Bila mi je favorit i… »
"Ne slažem se s njom" Aneli otkrila pravu istinu o odnosu sa sestrom Sitom, nije više mogla da ćuti!
Alo 31.07.2025
Poručila joj jedno. U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila Luku Vujovića i Aneli Ahmić. Aneli je tom prilikom govorila i o odnosu sa svojom sestrom Sitom Ahmić, ističući da se u nekim situacijama ne slaže s njom… »
Vesti dana »
Fudbalska reprezentacija Hrvatske obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo, Crna Gora savladala Gibraltar u gostima
Danas pre 28 minutajoš 2 povezane
"Moj muž je kiju najbolje dočekao! Pravi se priča da uđe u elitu" Kaća Živković o podršci poznatih u jeku skandala - spomenula navodni snimak milana miloševića (video)
Blic pre 53 minutajoš 3 povezane
Nije prvi put: Pajper koji je pao kod Subotice imao nesreću i pre tri godine: Šta se dešava sa ovim avionom?
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Studenti Medicinskog u blokadi javno apelovali na Dijanu Hrku da prekine štrajk glađu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana