Повезане вести

Гости скачу док се позива на клање Срба! Грозота на свадби у Хрватској (видео)

Гости скачу док се позива на клање Срба! Грозота на свадби у Хрватској (видео)

Ало 31.07.2025
Снимак свадбе из Хрватске изазвао је шок – младенци улазе уз песму која слави насиље над Србима, гости поскакују и певају. Снимак са свадбе који је освануо на ТикТоку изазвао је огорчење широм региона. Наиме, младенци су… »
Скандал на свадби! Младенци ушетали уз песму која велича убијање Срба – друштвене мреже горе

Скандал на свадби! Младенци ушетали уз песму која велича убијање Срба – друштвене мреже горе

Ало 31.07.2025
Док бенд изводи стихове у којима се отворено позива на насиље, гости скачу и певају, а младенци се осмехују. На ТикТоку је освануо снимак са свадбе који је преко ноћи изазвао шок и гнев! Пар је ушетао у салу уз песму „Бојна… »
"И ја сам Хрват, али ово је стварно срамота": Лавина реакција на снимак са свадбе у Хрватској

"И ја сам Хрват, али ово је стварно срамота": Лавина реакција на снимак са свадбе у Хрватској

Мондо 31.07.2025
На ТикТок-у је освануо снимак који је преко ноћи изазвао лавину коментара. Пар улази у салу на свом венчању уз звуке песме "Бојна Чавоглаве" Марка Перковића Томпсона. Док бенд пева стихове: "У Загори на извору ријеке Чиколе… »

Вести дана »