Povezane vesti

Gosti skaču dok se poziva na klanje Srba! Grozota na svadbi u Hrvatskoj (video)

Gosti skaču dok se poziva na klanje Srba! Grozota na svadbi u Hrvatskoj (video)

Alo pre 1 dan
Snimak svadbe iz Hrvatske izazvao je šok – mladenci ulaze uz pesmu koja slavi nasilje nad Srbima, gosti poskakuju i pevaju. Snimak sa svadbe koji je osvanuo na TikToku izazvao je ogorčenje širom regiona. Naime, mladenci su ušetali u salu dok u pozadini… »
Skandal na svadbi! Mladenci ušetali uz pesmu koja veliča ubijanje Srba – društvene mreže gore

Skandal na svadbi! Mladenci ušetali uz pesmu koja veliča ubijanje Srba – društvene mreže gore

Alo pre 1 dan
Dok bend izvodi stihove u kojima se otvoreno poziva na nasilje, gosti skaču i pevaju, a mladenci se osmehuju. Na TikToku je osvanuo snimak sa svadbe koji je preko noći izazvao šok i gnev! Par je ušetao u salu uz pesmu „Bojna Čavoglave“ Marka Perkovića… »
"I ja sam Hrvat, ali ovo je stvarno sramota": Lavina reakcija na snimak sa svadbe u Hrvatskoj

"I ja sam Hrvat, ali ovo je stvarno sramota": Lavina reakcija na snimak sa svadbe u Hrvatskoj

Mondo pre 1 dan
Na TikTok-u je osvanuo snimak koji je preko noći izazvao lavinu komentara. Par ulazi u salu na svom venčanju uz zvuke pesme "Bojna Čavoglave" Marka Perkovića Tompsona. Dok bend peva stihove: "U Zagori na izvoru rijeke Čikole, stala braća da obrane naše… »

Vesti dana »