Povezane vesti

"Znam svašta o maji marinković" Ena Čolić otkrila tajni plan Anđele Đuričić i otkrila da li je kriva za razvod poznatog…

"Znam svašta o maji marinković" Ena Čolić otkrila tajni plan Anđele Đuričić i otkrila da li je kriva za razvod poznatog…

Kurir pre 3 dana
Ena Čolić prvi put je ušla u rijaliti ove godine, a odmah se istakla i zauzela visoko 4. meso, a sada je progovorila o svojim utiscima nakon "Elite 8". Starleta je na samom početku progovorila o svom odnosu sa Jovanom Pejićem Pejom, koji je bio veoma… »
"Znam svašta o maji marinković" Ena Čolić zapretila nikad jače, otkrila šok detalje o odnosu sa malim Pejom

"Znam svašta o maji marinković" Ena Čolić zapretila nikad jače, otkrila šok detalje o odnosu sa malim Pejom

Alo pre 2 dana
Ne preza ni od koga! Ena Čolić prvi put je ušla u rijaliti ove godine, a odmah se istakla i zauzela visoko 4. mesto. Na samom početku progovorila je o svom odnosu sa Jovanom Pejićem Pejom, koji je bio veoma turbulentan tokom čitave Elite 8. - Naš odnos… »
"Znam svašta o njoj" Ena Čolić žestoko o Maji Marinković, pa se slomila: "Sina su mi navodili na sucid"

"Znam svašta o njoj" Ena Čolić žestoko o Maji Marinković, pa se slomila: "Sina su mi navodili na sucid"

Telegraf pre 2 dana
Ena Čolić prvi put je ušla u rijaliti ove godine, a odmah se istakla i zauzela visoko 4. meso, a sada žestoko udarila i na Maju Marinković. Ena Čolić je na samom početku progovorila o svom odnosu sa Jovanom Pejićem Pejom, koji je bio veoma turbulentan… »

Vesti dana »