Povezane vesti
"Znam svašta o maji marinković" Ena Čolić zapretila nikad jače, otkrila šok detalje o odnosu sa malim Pejom
Alo 31.07.2025
Ne preza ni od koga! Ena Čolić prvi put je ušla u rijaliti ove godine, a odmah se istakla i zauzela visoko 4. mesto. Na samom početku progovorila je o svom odnosu sa Jovanom Pejićem Pejom, koji je bio veoma turbulentan tokom čitave Elite 8. - Naš odnos… »
"Znam svašta o njoj" Ena Čolić žestoko o Maji Marinković, pa se slomila: "Sina su mi navodili na sucid"
Telegraf 31.07.2025
Ena Čolić prvi put je ušla u rijaliti ove godine, a odmah se istakla i zauzela visoko 4. meso, a sada žestoko udarila i na Maju Marinković. Ena Čolić je na samom početku progovorila o svom odnosu sa Jovanom Pejićem Pejom, koji je bio veoma turbulentan… »
Vesti dana »
Cvejić (Evropska Srbija) o REM-u: Sve se odvija prema očekivanju, pala prva ćuška
Beta pre 11 minutajoš 39 povezanih
Kreni-promeni: Diplomatska predstavništva opstruišu prijave za glasanje u inostranstvu
Radio 021 pre 6 satijoš 25 povezanih
(Foto) Jezivi prizori iz Kijeva: Ljudi u panici kroz prozore beže ispred plamena koji guta zgradu
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Vremenska prognoza Marka Čubrila za početak oktobra: Nastavlja se dominacija anticiklona, poznat i datum zahlađenja
Dnevnik pre 3 satajoš 32 povezane