Povezane vesti
Umrla čuvena pevačica kantri muzike
Kurir 02.08.2025
Džini Sili, pevačica kantri muzike prepoznatljiva po pesmi „Don’t Touch Me“, umrla je u 85. godini. Njen publicista, Don Mari Grabs, saopštio je da je preminula u petak, nakon komplikacija izazvanih infekcijom creva. Poznata kao „Miss Country Soul“… »
Umrla legendarna pevačica
Alo 02.08.2025
Preminula nakon komplikacija izazvanih infekcijom creva. Džini Sili, pevačica kantri muzike prepoznatljiva po pesmi „Don’t Touch Me“, preminula je u 85. godini. Njen publicista, Don Mari Grabs, saopštio je da je preminula u petak, nakon komplikacija… »
Umrla legendarna pevačica kantri muzike
Telegraf 02.08.2025
Džini Sili, pevačica kantri muzike prepoznatljiva po pesmi „Don’t Touch Me“, preminula je u 85. godini. Njen publicista, Don Mari Grabs, saopštio je da je preminula u petak, nakon komplikacija izazvanih infekcijom creva. Poznata kao „Miss Country Soul“… »
Vesti dana »
Ubijen komandant mornarice IRGC-a; Vašington post: Pentagon razmatra da preusmeri oružje namenjeno Ukrajini na Bliski istok
RTS pre 8 minutajoš 69 povezanih
Građanski pokret Bravo: Policija i tužilaštvo reaguju povodom napada na aktiviste u Kuli
Nedeljnik pre 8 minutajoš 18 povezanih
U ponoć počinje izborna tišina pred izbore u 10 lokalnih samouprava u nedelju
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih
Gužva u borbi za plej-of: Raspored Crvene zvezde i njenih direktnih rivala u finišu Evrolige
Danas pre 3 minutajoš 28 povezanih