Povezane vesti
Umrla čuvena pevačica kantri muzike
Kurir 02.08.2025
Džini Sili, pevačica kantri muzike prepoznatljiva po pesmi „Don’t Touch Me“, umrla je u 85. godini. Njen publicista, Don Mari Grabs, saopštio je da je preminula u petak, nakon komplikacija izazvanih infekcijom creva. Poznata kao „Miss Country Soul“… »
Umrla legendarna pevačica
Alo 02.08.2025
Preminula nakon komplikacija izazvanih infekcijom creva. Džini Sili, pevačica kantri muzike prepoznatljiva po pesmi „Don’t Touch Me“, preminula je u 85. godini. Njen publicista, Don Mari Grabs, saopštio je da je preminula u petak, nakon komplikacija… »
Umrla legendarna pevačica kantri muzike
Telegraf 02.08.2025
Džini Sili, pevačica kantri muzike prepoznatljiva po pesmi „Don’t Touch Me“, preminula je u 85. godini. Njen publicista, Don Mari Grabs, saopštio je da je preminula u petak, nakon komplikacija izazvanih infekcijom creva. Poznata kao „Miss Country Soul“… »
Vesti dana »
U toku sednica na kojoj se raspravlja o izmenama "Mrdićevih zakona" - opozicija kritikuje, vlast brani
N1 Info pre 46 minutajoš 27 povezanih
Paunović: Nema elemenata za istragu o navodnoj simulaciji upotrebe zvučnog topa
Danas pre 2 satajoš 12 povezanih
Radić kaže da je pozvan u Vojnu policiju radi veštačenja računara oduzetih tokom pretresa
Cenzolovka pre 2 satajoš 24 povezane
Novosađani, biće još toplije: Narednih dana porast temperature, za vikend do 37 stepeni
Radio 021 pre 1 satjoš 31 povezana