Povezane vesti
Umrla čuvena pevačica kantri muzike
Kurir pre 1 dan
Džini Sili, pevačica kantri muzike prepoznatljiva po pesmi „Don’t Touch Me“, umrla je u 85. godini. Njen publicista, Don Mari Grabs, saopštio je da je preminula u petak, nakon komplikacija izazvanih infekcijom creva. Poznata kao „Miss Country Soul“… »
Umrla legendarna pevačica
Alo pre 1 dan
Preminula nakon komplikacija izazvanih infekcijom creva. Džini Sili, pevačica kantri muzike prepoznatljiva po pesmi „Don’t Touch Me“, preminula je u 85. godini. Njen publicista, Don Mari Grabs, saopštio je da je preminula u petak, nakon komplikacija… »
Umrla legendarna pevačica kantri muzike
Telegraf pre 1 dan
Džini Sili, pevačica kantri muzike prepoznatljiva po pesmi „Don’t Touch Me“, preminula je u 85. godini. Njen publicista, Don Mari Grabs, saopštio je da je preminula u petak, nakon komplikacija izazvanih infekcijom creva. Poznata kao „Miss Country Soul“… »
Vesti dana »

(VIDEO) Parizer, sapun i čuvena dva jajeta - šta je još u paketu za pritvorenika Tomislava Momirovića
N1 Info pre 1 satjoš 79 povezanih

Masovno trovanje na slavi u Pavlovcu Dvoje dece zadržano u bolnici
Dnevnik pre 6 satijoš 28 povezanih

Grci otkrivaju: Đoković zbog sukoba sa Vučićem uz pomoć Panatinaikosa seli turnir iz Beograda
Pravda pre 1 satjoš 11 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog intenzivnih pljuskova, grada i jakog vetra u zapadnim i centralnim krajevima
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 53 povezane