Povezane vesti
Alkaras: "Ljudi žele tenzije između Sinera i mene"
B92 02.08.2025
Španski teniser Karlos Alkaras dao je intervju za "Fajnenšel tajms" gde je govorio o svom rivalstvu sa Janikom Sinerom i onome što gledaoci očekuju od njih. Španac je istakao da je svestan da se traže sukobi, tenzije i varnice između najboljih tenisera… »
"Provokacije privlače interesovanje" Alkaraz progovorio o odnosu sa Janikom Sinerom
Večernje novosti 02.08.2025
KARLOS Alkaraz govorio je rivalstvu sa Janikom Sinerom. Foto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN Španac je u razgovoru za "Fajnenšl tajms" opisao rivalstvo sa Italijanom. - Mnogi priželjkuju varnice između Janika i mene. Provokacije privlače veliko interesovanje… »
Alkaras: Ljudi priželjkuju varnice između Sinera i mene
Sport klub 02.08.2025
Rivali na terenu, prijatelji van njega. Tako Karlos Alkaras za „Fajnenšel tajms“ opisuje rivalstvo sa Janikom Sinerom. Ali i priznaje da se to verovatno ne dopada svima. We watched in awe in Paris. Now, the privilege is ours. #Wimbledon… »
Vesti dana »

Američki ambasador u UN: SAD će braniti svaki santimetar NATO teritorija
Nedeljnik pre 1 satjoš 31 povezana

Haos u Milanu zbog Gaze: Šezdeset policajaca povređeno u sukobu sa demonstrantima na protestu podrške palestinskom narodu
Nova pre 24 minutajoš 17 povezanih

Ko neće moći da legalizuje objekat: Dva su slučaja! Ministarka Sofronijević o detaljima novog zakona o legalizaciji
Kurir pre 3 satajoš 69 povezanih

Ko je sve priznao Palestinu kao državu i ko će je još priznati
BBC News pre 30 minutajoš 30 povezanih