Povezane vesti
Ruskinja bila na odmoru u Severnoj Koreji: Postala medijska senzacija zbog suvenira koji je donela sa puta
Telegraf 02.08.2025
Ruskinja koja je kao turista provela odmor u Severnoj Koreji kupila je za suvenir repliku nuklearne rakete, koja ju koštala 40 dolara, prenose danas ruski mediji. "Baš sam želela da donesem nešto neobično iz Severne Koreje, kupila sam uniformu… »
Ruskinja otišla na letovanje u severnu Koreju Zbog suvenira koji je kupila saleću ne novinari!
Alo 02.08.2025
Ruskinja koja je kao turista provela odmor u Severnoj Koreji kupila je za suvenir repliku nuklearne rakete, koja ju koštala 40 dolara, prenose danas ruski mediji. "Baš sam želela da donesem nešto neobično iz Severne Koreje, kupila sam uniformu… »
Vesti dana »
Mlekari na protestu u Kraljevu građanima razdelili mleko i tako ukazali na bezizlaznu situaciju u kojoj se nalaze
Glas Šumadije pre 13 minutajoš 28 povezanih
Izmena javnog prevoza zbog održavanja manifestacije „Ulica otvorenog srca” u Beogradu
Politika pre 43 minutajoš 54 povezane
Spoljnotrgovinska roba razmena Srbije u periodu januar-novembar 68,4 milijardi evra
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane
U novogodišnjoj noći osetno hladnije, uz umeren mraz: Kad sledi porast temperature?
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih
Krivična prijava protiv Novosađanina zbog nezakonitog lova na Fruškoj gori
Serbian News Media pre 38 minutajoš 20 povezanih