Povezane vesti
Ruskinja bila na odmoru u Severnoj Koreji: Postala medijska senzacija zbog suvenira koji je donela sa puta
Telegraf 02.08.2025
Ruskinja koja je kao turista provela odmor u Severnoj Koreji kupila je za suvenir repliku nuklearne rakete, koja ju koštala 40 dolara, prenose danas ruski mediji. "Baš sam želela da donesem nešto neobično iz Severne Koreje, kupila sam uniformu… »
Ruskinja otišla na letovanje u severnu Koreju Zbog suvenira koji je kupila saleću ne novinari!
Alo 02.08.2025
Ruskinja koja je kao turista provela odmor u Severnoj Koreji kupila je za suvenir repliku nuklearne rakete, koja ju koštala 40 dolara, prenose danas ruski mediji. "Baš sam želela da donesem nešto neobično iz Severne Koreje, kupila sam uniformu… »
Vesti dana »
Uručena odlikovanja povodom Dana državnosti; Vučić: Sretenje spaja tri tradicije srpskog naroda – veru, viteštvo i ustavotvornost
RTS pre 6 minutajoš 41 povezana
Bombaški napad kod Podujeva mogao je biti sprečen? Srbi krenuli na Zadušnice, pa dignuti u vazduh - 25 godina od stravičnog napada na "Niš Ekspres"
Kurir pre 26 minutajoš 23 povezane
"Tramp je posvećen vašem uspehu" Rubio u Budimpešti, Orban pozvao predsednika SAD u Mađarsku: "Ovo je zlatno doba naših odnosa" (foto)
Blic pre 51 minutajoš 19 povezanih