Povezane vesti
Ruskinja bila na odmoru u Severnoj Koreji: Postala medijska senzacija zbog suvenira koji je donela sa puta
Telegraf pre 22 dana
Ruskinja koja je kao turista provela odmor u Severnoj Koreji kupila je za suvenir repliku nuklearne rakete, koja ju koštala 40 dolara, prenose danas ruski mediji. "Baš sam želela da donesem nešto neobično iz Severne Koreje, kupila sam uniformu… »
Ruskinja otišla na letovanje u severnu Koreju Zbog suvenira koji je kupila saleću ne novinari!
Alo pre 22 dana
Ruskinja koja je kao turista provela odmor u Severnoj Koreji kupila je za suvenir repliku nuklearne rakete, koja ju koštala 40 dolara, prenose danas ruski mediji. "Baš sam želela da donesem nešto neobično iz Severne Koreje, kupila sam uniformu… »
Vesti dana »

Lavrov objasnio šta je predsednik SAD hteo da kaže Da je Tramp bio na vlasti 2014. godine ne bi bilo prevrata u Ukrajini
Alo pre 21 minutajoš 23 povezane

Ponovo kolaps na izlazu iz Srbije: Na ovom graničnom prelazu čeka se 6 sati: Naoružajte se strpljenjem
Blic pre 21 minutajoš 25 povezanih

Kako sada izgleda Zvezdin roster posle odlazaka Lazića i Mitrovića? Sad su stranci u većini
Sportske.net pre 56 minutajoš 26 povezanih