Povezane vesti
Ruskinja bila na odmoru u Severnoj Koreji: Postala medijska senzacija zbog suvenira koji je donela sa puta
Telegraf 02.08.2025
Ruskinja koja je kao turista provela odmor u Severnoj Koreji kupila je za suvenir repliku nuklearne rakete, koja ju koštala 40 dolara, prenose danas ruski mediji. "Baš sam želela da donesem nešto neobično iz Severne Koreje, kupila sam uniformu… »
Ruskinja otišla na letovanje u severnu Koreju Zbog suvenira koji je kupila saleću ne novinari!
Alo 02.08.2025
Ruskinja koja je kao turista provela odmor u Severnoj Koreji kupila je za suvenir repliku nuklearne rakete, koja ju koštala 40 dolara, prenose danas ruski mediji. "Baš sam želela da donesem nešto neobično iz Severne Koreje, kupila sam uniformu… »
Vesti dana »
Počeo skup SNS u Areni Ispred objekta zastave i baloni, unutra veliki broj građana: Obraćanje Vučića oko 18 sati (foto, video)
Blic pre 49 minutajoš 28 povezanih
Koliko je do sada ljudi poginulo na Bliskom istoku: Iran i Liban imaju najviše žrtava
Nova pre 1 satjoš 31 povezana
BLOG UŽIVO: Napadnut nuklearni kompleks u Natanzu, Iran gađao centralni Izrael balističkim raketama; Kac: Izrael i SAD će intenzivirati udare
Insajder pre 24 minutajoš 63 povezane
Obradović: Panatinaikos nas energetski potrošio, na Partizan bez treninga
RTS pre 19 minutajoš 39 povezanih
Samčović skinuo penal u 90+7. minutu i sačuvao Pazarce u Ivanjici
RTV Novi Pazar pre 29 minutajoš 46 povezanih