Povezane vesti
Trudna Anđela Đuričić? Bivši cimer je pozvao, pa javno otkrio sve: Njena reakcija je mnoge začudila
Telegraf 02.08.2025
U emisiji "Narod pita" sinoć je gostovala Anđela Đuričić kada je prokoentarisana njena trudnoća. Tom prilikom uključio se i njihov bivši cimer Đole Kralj. - Anđela šaljem ti mnogo poljubaca, ovde Đole Kralj. Gledao sam ti u karte i video sam ti dete… »
Anđela Đuričić trudna? Gledaoci sumnjaju da krije srećne vesti, bivši cimer je totalno raskrinkao!
Alo 02.08.2025
U emisiju se uključio Đole Kralj. U emisiji "Narod pita" sinoć su gostovale Anđela Đuričić i Sofija Janićijević. Tom prilikom uključio se i njihov bivši cimer Đole Kralj. - Anđela šaljem ti mnogo poljubaca, ovde Đole Kralj. Gledao sam ti u karte i video… »
Vesti dana »
Njegovo veličanstvo fudbal: Mesar sa magijom, Vozinja i beskrajni prkos Zelenorćana i senka toliko velika da je prekrila i Maradonu!
Hot sport pre 57 minutajoš 10 povezanih
U braku je sa atraktivnom pevačicom, zaprosio ju je na roštiljijadi u Leskovcu! Evo ko je Stefan Cekić, pobednik “Pinkovih zvezda”
Kurir pre 1 satjoš 7 povezanih
Salah ponosan: Ispisali smo istoriju, rekao sam momcima da je ovo najveća utakmica koju mogu da igraju
Kurir pre 27 minutajoš 5 povezanih
FOTO: Rumljani mučili i ubili muškarca iz Stare Pazove, a potom ga zakopali u dvorištu porodične kuće
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 1 povezana