Povezane vesti
Naterali ga da kopa sopstveni grob: "Ovde će me zakopati"; Ostalo mu nekoliko dana života UZNEMIRUJUĆI VIDEO
B92 pre 1 dan
Porodica izraelskog taoca Evjatara Davida, koji se nalazi u zarobljeništvu Hamasa, odobrila je objavljivanje snimka koji prikazuje izrazito mršavog muškarca, dok u slabim glasom govori o danima bez hrane i kopa rupu za koju strahuje da je njegova… »
Unemirujuće! Hamas naterao izraelskog mladića da sam sebi iskopa grob: "Vreme ističe, ovde će me zakopati! (video, foto)
Kurir pre 7 sati
Porodica izraelskog taoca Evjatara Davida, koji se nalazi u zarobljeništvu Hamasa, odobrila je objavljivanje potresnog video-snimka koji prikazuje mladog muškarca bledog i izrazito mršavog, dok u slabom glasu govori o danima bez hrane i kopa rupu za koju… »
"Ovde će me zakopati, nisam danima jeo": Zastrašujući snimak iz Gaze, David pred kamerama kopa svoj grob (Video)
Mondo pre 6 sati
Izraelski talac Evjatar David nalazi se u zarobljeništvu palestinske militantne grupe Hamas koja ga je naterala da iskopa sam sebi grob u Pojasu Gaze dok ga snimaju, piše " Skaj Njuz". Prema pisanju britanskog portala, porodica Davida je odobrila da se… »
Uznemirujući video! Naterali ga da sam sebi iskopa grob: "Nisam jeo danima, vreme mi ističe, postao sam živi kostur“ (video)…
Alo pre 8 sati
Izraelski talac Evjatar David prikazan je na potresnom video-snimku Hamasa dok gladuje i kopa sopstveni grob. Porodica optužuje Hamas za sistematsko izgladnjivanje u tunelima u Gazi. Porodica izraelskog taoca Evjatara Davida, koji se nalazi u… »
(Unemirujuće) Hamas naterao mladića da sam sebi iskopa grob: "Ovde će me zakopati, nisam jeo nekoliko dana, vreme ističe…
Večernje novosti pre 8 sati
PORODICA izraelskog taoca Evjatara Davida, koji se nalazi u zarobljeništvu Hamasa, odobrila je objavljivanje potresnog video-snimka koji prikazuje mladog muškarca bledog i izrazito mršavog, dok u slabom glasu govori o danima bez hrane i kopa rupu za koju… »
Vesti dana »

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 5 satijoš 1 povezana

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 5 satijoš 1 povezana