Povezane vesti
UZNEMIRUJUĆ SNIMAK „Kopam svoj grob“ Hamas objavio stravičan snimak izgladnelog izraelskog taoca
Nova 03.08.2025
HAMAS je objavio snimke izgladnelog izraelskog taoca Evjatara Davida, prenosi Sky News. Dva video-snimka na kojima se vidi 24-godišnji Evjatar David objavljena su nakon što je američki specijalni izaslanik Stiv Vitkof posetio jedno od mesta za… »
Jeziva slika iz tunela ispod Gaze: Hamas snimio izgladnelog taoca (24) - precrtava datume i kopa sebi grob?!
Telegraf 03.08.2025
Sumirano. Hamas prisilio izgladnelog izraelskog taoca Evjatara Davida da iskopa sopstveni grob u zastrašujućem propagandnom snimku, dok teroristička grupa i dalje opstruira pregovore o oslobađanju preostalih zarobljenika. Na skoro petominutnom snimku… »
Oslobođeni izraelski talac prepoznao mesto gde je bio zatočen: To je tunel u kojem je snimljen Evjatar David
Telegraf 03.08.2025
Oslobođeni izraelski talac Tal Šoham, koji je bio zarobljen zajedno sa Evjatarom Davidom i Gajom Gilboa-Dalalom pre nego što ga je Hamas pustio u februaru, potvrdio je da prepoznaje tunel u Pojasu Gaze u kojem je snimljen Evjatar David u propagandnom… »
"On je slomljen mentalno, emocionalno": Potresne reči oslobođenog taoca o prijatelju zarobljenim u Hamasovim tunelima: "Samo…
Blic 03.08.2025
Oslobođeni izraelski talac Tal Šoham, koji je bio zarobljen zajedno sa Evjatarom Davidom i Gajom Gilboa-Dalalom pre nego što ga je Hamas pustio u februaru, potvrdio je da prepoznaje tunel u Pojasu Gaze u kojem je snimljen Evjatar David u propagandnom… »
Naterali ga da sam sebi iskopa grob: Hamas snimio jeziv video, mladić vapi za pomoć: "Ovde će me zakopati, nisam jeo nekoliko…
Blic 02.08.2025
Porodica izraelskog taoca Evjatara Davida, koji se nalazi u zarobljeništvu Hamasa, odobrila je objavljivanje potresnog video-snimka koji prikazuje mladog muškarca bledog i izrazito mršavog, dok u slabom glasu govori o danima bez hrane i kopa rupu za koju… »
Vesti dana »

Još četiri evropske zemlje priznale su nezavisnost Države Palestine
Blic pre 22 minutajoš 5 povezanih

Džimi Kimel se vraća na TV: Jednom od najpoznatijih svetskih voditelja oduzeta emisija zbog komentara o Kirku, oglasila se televizija
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

(Video) "drago mi je što do sada nisam postala majka": Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 32 minutajoš 2 povezane

(Video) Snažan udar na Moskvu, gori prestonica Rusije: Odjekuju eksplozije, nebo potpuno zatvoreno
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 3 satajoš 1 povezana