Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆ SNIMAK „Kopam svoj grob“ Hamas objavio stravičan snimak izgladnelog izraelskog taoca

UZNEMIRUJUĆ SNIMAK „Kopam svoj grob“ Hamas objavio stravičan snimak izgladnelog izraelskog taoca

Nova pre 20 dana
HAMAS je objavio snimke izgladnelog izraelskog taoca Evjatara Davida, prenosi Sky News. Dva video-snimka na kojima se vidi 24-godišnji Evjatar David objavljena su nakon što je američki specijalni izaslanik Stiv Vitkof posetio jedno od mesta za… »
Jeziva slika iz tunela ispod Gaze: Hamas snimio izgladnelog taoca (24) - precrtava datume i kopa sebi grob?!

Jeziva slika iz tunela ispod Gaze: Hamas snimio izgladnelog taoca (24) - precrtava datume i kopa sebi grob?!

Telegraf pre 20 dana
Sumirano. Hamas prisilio izgladnelog izraelskog taoca Evjatara Davida da iskopa sopstveni grob u zastrašujućem propagandnom snimku, dok teroristička grupa i dalje opstruira pregovore o oslobađanju preostalih zarobljenika. Na skoro petominutnom snimku… »
Oslobođeni izraelski talac prepoznao mesto gde je bio zatočen: To je tunel u kojem je snimljen Evjatar David

Oslobođeni izraelski talac prepoznao mesto gde je bio zatočen: To je tunel u kojem je snimljen Evjatar David

Telegraf pre 21 dana
Oslobođeni izraelski talac Tal Šoham, koji je bio zarobljen zajedno sa Evjatarom Davidom i Gajom Gilboa-Dalalom pre nego što ga je Hamas pustio u februaru, potvrdio je da prepoznaje tunel u Pojasu Gaze u kojem je snimljen Evjatar David u propagandnom… »
"On je slomljen mentalno, emocionalno": Potresne reči oslobođenog taoca o prijatelju zarobljenim u Hamasovim tunelima: "Samo…

"On je slomljen mentalno, emocionalno": Potresne reči oslobođenog taoca o prijatelju zarobljenim u Hamasovim tunelima: "Samo…

Blic pre 21 dana
Oslobođeni izraelski talac Tal Šoham, koji je bio zarobljen zajedno sa Evjatarom Davidom i Gajom Gilboa-Dalalom pre nego što ga je Hamas pustio u februaru, potvrdio je da prepoznaje tunel u Pojasu Gaze u kojem je snimljen Evjatar David u propagandnom… »
Naterali ga da sam sebi iskopa grob: Hamas snimio jeziv video, mladić vapi za pomoć: "Ovde će me zakopati, nisam jeo nekoliko…

Naterali ga da sam sebi iskopa grob: Hamas snimio jeziv video, mladić vapi za pomoć: "Ovde će me zakopati, nisam jeo nekoliko…

Blic pre 21 dana
Porodica izraelskog taoca Evjatara Davida, koji se nalazi u zarobljeništvu Hamasa, odobrila je objavljivanje potresnog video-snimka koji prikazuje mladog muškarca bledog i izrazito mršavog, dok u slabom glasu govori o danima bez hrane i kopa rupu za koju… »

Vesti dana »