Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆ SNIMAK „Kopam svoj grob“ Hamas objavio stravičan snimak izgladnelog izraelskog taoca

UZNEMIRUJUĆ SNIMAK „Kopam svoj grob“ Hamas objavio stravičan snimak izgladnelog izraelskog taoca

Nova pre 1 sat
HAMAS je objavio snimke izgladnelog izraelskog taoca Evjatara Davida, prenosi Sky News. Dva video-snimka na kojima se vidi 24-godišnji Evjatar David objavljena su nakon što je američki specijalni izaslanik Stiv Vitkof posetio jedno od mesta za… »
Jeziva slika iz tunela ispod Gaze: Hamas snimio izgladnelog taoca (24) - precrtava datume i kopa sebi grob?!

Jeziva slika iz tunela ispod Gaze: Hamas snimio izgladnelog taoca (24) - precrtava datume i kopa sebi grob?!

Telegraf pre 6 sati
Sumirano. Hamas prisilio izgladnelog izraelskog taoca Evjatara Davida da iskopa sopstveni grob u zastrašujućem propagandnom snimku, dok teroristička grupa i dalje opstruira pregovore o oslobađanju preostalih zarobljenika. Na skoro petominutnom snimku… »
Oslobođeni izraelski talac prepoznao mesto gde je bio zatočen: To je tunel u kojem je snimljen Evjatar David

Oslobođeni izraelski talac prepoznao mesto gde je bio zatočen: To je tunel u kojem je snimljen Evjatar David

Telegraf pre 7 sati
Oslobođeni izraelski talac Tal Šoham, koji je bio zarobljen zajedno sa Evjatarom Davidom i Gajom Gilboa-Dalalom pre nego što ga je Hamas pustio u februaru, potvrdio je da prepoznaje tunel u Pojasu Gaze u kojem je snimljen Evjatar David u propagandnom… »
"On je slomljen mentalno, emocionalno": Potresne reči oslobođenog taoca o prijatelju zarobljenim u Hamasovim tunelima: "Samo…

"On je slomljen mentalno, emocionalno": Potresne reči oslobođenog taoca o prijatelju zarobljenim u Hamasovim tunelima: "Samo…

Blic pre 11 sati
Oslobođeni izraelski talac Tal Šoham, koji je bio zarobljen zajedno sa Evjatarom Davidom i Gajom Gilboa-Dalalom pre nego što ga je Hamas pustio u februaru, potvrdio je da prepoznaje tunel u Pojasu Gaze u kojem je snimljen Evjatar David u propagandnom… »
Naterali ga da sam sebi iskopa grob: Hamas snimio jeziv video, mladić vapi za pomoć: "Ovde će me zakopati, nisam jeo nekoliko…

Naterali ga da sam sebi iskopa grob: Hamas snimio jeziv video, mladić vapi za pomoć: "Ovde će me zakopati, nisam jeo nekoliko…

Blic pre 18 sati
Porodica izraelskog taoca Evjatara Davida, koji se nalazi u zarobljeništvu Hamasa, odobrila je objavljivanje potresnog video-snimka koji prikazuje mladog muškarca bledog i izrazito mršavog, dok u slabom glasu govori o danima bez hrane i kopa rupu za koju… »

Vesti dana »