Povezane vesti
"To što držim mikrofon ne znači da možete da gazite po meni" Finalistkinja Zvezda Granda ispričala kroz šta je sve prošla…
Alo 03.08.2025
Istakla je da prolazi kroz težak period. Pevačica Almedina Nina Karahođa, finalistkinja nedavno završene sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda, našla se na meti oštrih kritika i negativnih komentara na društvenim mrežama. Almedina je sada progovorila… »
"To što držim mikrofon ne znači da možete da gazite po meni": Pevačica otkrila kroz šta prolazi: "Ne morate da me slušate"…
Blic 03.08.2025
Pevačica Almedina Nina Karahođa, finalistkinja nedavno završene sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, našla se na meti oštrih kritika i negativnih komentara na društvenim mrežama. Almedina je sada progovorila sa čime se sve susrela i istakla da… »
Finalistkinja emisije "Zvezde Granda" besna! Ispričala kroz šta sve prolazila: To štro držim mikrofon ne znači da možete da me…
Kurir 03.08.2025
Pevačica Almedina Nina Karahođa, finalistkinja nedavno završene sezone muzičkog takmičenja „ Zvezde Granda“, našla se na meti oštrih kritika i negativnih komentara na društvenim mrežama. Almedina je sada progovorila sa čime se sve susrela i istakla da… »
Vesti dana »
Reka ljudi u centru Beograda, a na čelu bajkeri i studenti sa pogačom i žitom: Večerašnja protestna šetnja u jednom videu
Nova pre 19 minutajoš 75 povezanih
Teška saobraćajna nesreća na auto-putu kod Bačke Topole: Petoro povređeno, troje u teškom stanju, učestvovala četiri vozila
Nova pre 54 minutajoš 72 povezane
Proslave Svetog Save u Srbiji: Karlovačka gimnazija i Druga gimnazija u Kragujevcu
Naslovi.ai pre 4 satijoš 30 povezanih
Janjić (SRCE): „Kritike ministru Vujiću i najava osveštenja skupštinskih prostorija“
Serbian News Media pre 5 satijoš 26 povezanih
Unija pekara Srbije traži poskupljenje hleba "Sava" za tri dinara
Newsmax Balkans pre 29 minutajoš 23 povezane