Povezane vesti
"To što držim mikrofon ne znači da možete da gazite po meni" Finalistkinja Zvezda Granda ispričala kroz šta je sve prošla…
Alo pre 2 dana
Istakla je da prolazi kroz težak period. Pevačica Almedina Nina Karahođa, finalistkinja nedavno završene sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda, našla se na meti oštrih kritika i negativnih komentara na društvenim mrežama. Almedina je sada progovorila… »
"To što držim mikrofon ne znači da možete da gazite po meni": Pevačica otkrila kroz šta prolazi: "Ne morate da me slušate"…
Blic pre 2 dana
Pevačica Almedina Nina Karahođa, finalistkinja nedavno završene sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, našla se na meti oštrih kritika i negativnih komentara na društvenim mrežama. Almedina je sada progovorila sa čime se sve susrela i istakla da… »
Finalistkinja emisije "Zvezde Granda" besna! Ispričala kroz šta sve prolazila: To štro držim mikrofon ne znači da možete da me…
Kurir pre 2 dana
Pevačica Almedina Nina Karahođa, finalistkinja nedavno završene sezone muzičkog takmičenja „ Zvezde Granda“, našla se na meti oštrih kritika i negativnih komentara na društvenim mrežama. Almedina je sada progovorila sa čime se sve susrela i istakla da… »
Vesti dana »

Šest ljudi poginulo u ruskim napadima u Ukrajini, četiri na okupiranim teritorijama
N1 Info pre 2 satajoš 35 povezanih

Haos u Skupštini Zaječara: Opozicija blokira sednicu, sukobi građana i policije ispred opštine
Euronews pre 5 satijoš 33 povezane

Milojević nije pao na provokacije poljaka: Nema straha! Ovo je Zvezdinih startnih 11, uz sve dileme!
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih