Povezane vesti

"To što držim mikrofon ne znači da možete da gazite po meni" Finalistkinja Zvezda Granda ispričala kroz šta je sve prošla…

"To što držim mikrofon ne znači da možete da gazite po meni" Finalistkinja Zvezda Granda ispričala kroz šta je sve prošla…

Alo pre 2 dana
Istakla je da prolazi kroz težak period. Pevačica Almedina Nina Karahođa, finalistkinja nedavno završene sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda, našla se na meti oštrih kritika i negativnih komentara na društvenim mrežama. Almedina je sada progovorila… »
"To što držim mikrofon ne znači da možete da gazite po meni": Pevačica otkrila kroz šta prolazi: "Ne morate da me slušate"…

"To što držim mikrofon ne znači da možete da gazite po meni": Pevačica otkrila kroz šta prolazi: "Ne morate da me slušate"…

Blic pre 2 dana
Pevačica Almedina Nina Karahođa, finalistkinja nedavno završene sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, našla se na meti oštrih kritika i negativnih komentara na društvenim mrežama. Almedina je sada progovorila sa čime se sve susrela i istakla da… »
Finalistkinja emisije "Zvezde Granda" besna! Ispričala kroz šta sve prolazila: To štro držim mikrofon ne znači da možete da me…

Finalistkinja emisije "Zvezde Granda" besna! Ispričala kroz šta sve prolazila: To štro držim mikrofon ne znači da možete da me…

Kurir pre 2 dana
Pevačica Almedina Nina Karahođa, finalistkinja nedavno završene sezone muzičkog takmičenja „ Zvezde Granda“, našla se na meti oštrih kritika i negativnih komentara na društvenim mrežama. Almedina je sada progovorila sa čime se sve susrela i istakla da… »

Vesti dana »