Повезане вести

"Има забрану на годину дана" Ана преко државе потражила помоћ заштите од Корде, па сада открила све: Анђела ми се једино…

"Има забрану на годину дана" Ана преко државе потражила помоћ заштите од Корде, па сада открила све: Анђела ми се једино…

Курир 04.08.2025
Ана Николић пред суочавање са Стефаном Кордом открила је да је на њихову емотивну причу ставила тачку за сва времена и прговорила о његовој забрани приласка. - Искрено кад сам погледала видео клипове прошла ме је љубав, ту је… »
"Волела бух да постанем родитељ" Ана Николић трансродна ријалити учесница проговорила о својој највећој жељи

"Волела бух да постанем родитељ" Ана Николић трансродна ријалити учесница проговорила о својој највећој жељи

Курир 04.08.2025
Трансродна ријалити учесница Ана Николић по изласку из "Елите 8" ставила је тачку на љубав са Стефаном Кордом, а сада је открила да јој је велика жеља да постане мајка. Стефан Корда и Ана Николић раскинули су пред сам крај осме… »
"Верујем Ани да ме је пријавила, иако Нисам добио позив од полиције" Корда сумирао утиске након Елите и открио чиме се бави…

"Верујем Ани да ме је пријавила, иако Нисам добио позив од полиције" Корда сумирао утиске након Елите и открио чиме се бави…

Блиц 04.08.2025
По изласку из "Елите 8", Ана Николић је тражила забрану приласка свом бившем дечку Стефану Корди, а њих двоје синоћ су се нашли очи у очи у емсији "Народ пита". Ана Николић говорила је синоћ о Корди, а он је затим открио да се… »
Ана променила пол, сад жели да постане мајка! Проговорила о односу са Кордом: “Пун ми је инбокс понуда”

Ана променила пол, сад жели да постане мајка! Проговорила о односу са Кордом: “Пун ми је инбокс понуда”

Телеграф 04.08.2025
По изласку из "Елите 8", Ана Николић је тражила забрану приласка свом бившем дечку, Стефану Корди, а њих двоје вечерас ће се наћи очи у очи у емсији "Народ пита". Ана је вечерас проговорила о Корди и истакла да је стављна тачка… »
"Волела бих да постанем родитељ, то је највеће богатство": Ана Николић о потомству и односу са Кордом: "Инбокс ми гори, имам…

"Волела бих да постанем родитељ, то је највеће богатство": Ана Николић о потомству и односу са Кордом: "Инбокс ми гори, имам…

Блиц 03.08.2025
По изласку из "Елите 8", Ана Николић је тражила забрану приласка свом бившем дечку, Стефану Корди, а њих двоје вечерас ће се наћи очи у очи у емсији "Народ пита". Ана Николић, вечерас је стигла испред зграде Пинка, па… »

Вести дана »