Povezane vesti
"Ima zabranu na godinu dana" Ana preko države potražila pomoć zaštite od Korde, pa sada otkrila sve: Anđela mi se jedino…
Kurir 04.08.2025
Ana Nikolić pred suočavanje sa Stefanom Kordom otkrila je da je na njihovu emotivnu priču stavila tačku za sva vremena i prgovorila o njegovoj zabrani prilaska. - Iskreno kad sam pogledala video klipove prošla me je ljubav, tu je tačka stavljena i lepo… »
"Volela buh da postanem roditelj" Ana Nikolić transrodna rijaliti učesnica progovorila o svojoj najvećoj želji
Kurir 04.08.2025
Transrodna rijaliti učesnica Ana Nikolić po izlasku iz "Elite 8" stavila je tačku na ljubav sa Stefanom Kordom, a sada je otkrila da joj je velika želja da postane majka. Stefan Korda i Ana Nikolić raskinuli su pred sam kraj osme sezone ''Elita'' nakon… »
"Verujem Ani da me je prijavila, iako Nisam dobio poziv od policije" Korda sumirao utiske nakon Elite i otkrio čime se bavi…
Blic 04.08.2025
Po izlasku iz "Elite 8", Ana Nikolić je tražila zabranu prilaska svom bivšem dečku Stefanu Kordi, a njih dvoje sinoć su se našli oči u oči u emsiji "Narod pita". Ana Nikolić govorila je sinoć o Kordi, a on je zatim otkrio da se kaje zbog svega. "Nisam… »
Ana promenila pol, sad želi da postane majka! Progovorila o odnosu sa Kordom: “Pun mi je inboks ponuda”
Telegraf 04.08.2025
Po izlasku iz "Elite 8", Ana Nikolić je tražila zabranu prilaska svom bivšem dečku, Stefanu Kordi, a njih dvoje večeras će se naći oči u oči u emsiji "Narod pita". Ana je večeras progovorila o Kordi i istakla da je stavljna tačka na njihovu ljubav. -… »
"Volela bih da postanem roditelj, to je najveće bogatstvo": Ana Nikolić o potomstvu i odnosu sa Kordom: "Inboks mi gori, imam…
Blic 03.08.2025
Po izlasku iz "Elite 8", Ana Nikolić je tražila zabranu prilaska svom bivšem dečku, Stefanu Kordi, a njih dvoje večeras će se naći oči u oči u emsiji "Narod pita". Ana Nikolić, večeras je stigla ispred zgrade Pinka, pa progovorila o Kordi. "Iskreno kad… »
Vesti dana »
Počeo sastanak predsednika Vučića sa timovima za energetsku stabilnost: Prisutan ceo državni vrh! Mali, Tabaković, Macut... (foto)
Blic pre 27 minutajoš 32 povezane
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objakata
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 50 povezanih
(Video) Razbuktao se rat, već ima mrtvih! Borbeni avioni gađaju, pakao počeo u zoru: Odjekuju eksplozije, u toku masovna evakuacija
Blic pre 1 satjoš 34 povezane
Važno obaveštenje za Beograđane, a tiče se legalizacije: Ovo su uslužni centri u opštinama za pomoć građanima
Kurir pre 16 minutajoš 26 povezanih