Povezane vesti

Nakon „Oluje”: Devojčice iz budućnosti

Vreme pre 4 sati
„Oluja” se danas obeležava i kao progon i kao oslobođenje, dan za tugu i dan za slavlje. Sada kad više nisam ona mala Maja u Rumi koja nema ništa, znam vrednost vlastite istine. „Toto ne boj se, oluja je prošla“. I trideset godina kasnije sećam se ove… »
"30 Godina od: 'Oluje', toliko i ja brojim godina" Aleksandra je poslednja beba knina, njeni rođendani slave se uz setu i…

"30 Godina od: 'Oluje', toliko i ja brojim godina" Aleksandra je poslednja beba knina, njeni rođendani slave se uz setu i…

Blic pre 5 sati
Trideset godina. Toliko je prošlo od "Oluje". Toliko i ja brojim godina. Strašna cifra, okrugla, teška, velika. Trideset leta od mog prvog daha, od prvih detonacija, od one kolone koja mi se nije urezala u sećanje, ali mi je obeležila život. Kažu, svako… »

Vreme pre 5 sati
„Oluja” se danas obeležava i kao progon i kao oslobođenje, dan za tugu i dan za slavlje. Sada kad više nisam ona mala Maja u Rumi koja nema ništa, znam vrednost vlastite istine. „Toto ne boj se, oluja je prošla“. I trideset godina kasnije sećam se ove… »

Vesti dana »