Povezane vesti
Nakon „Oluje”: Devojčice iz budućnosti
Vreme pre 4 sati
„Oluja” se danas obeležava i kao progon i kao oslobođenje, dan za tugu i dan za slavlje. Sada kad više nisam ona mala Maja u Rumi koja nema ništa, znam vrednost vlastite istine. „Toto ne boj se, oluja je prošla“. I trideset godina kasnije sećam se ove… »
"30 Godina od: 'Oluje', toliko i ja brojim godina" Aleksandra je poslednja beba knina, njeni rođendani slave se uz setu i…
Blic pre 5 sati
Trideset godina. Toliko je prošlo od "Oluje". Toliko i ja brojim godina. Strašna cifra, okrugla, teška, velika. Trideset leta od mog prvog daha, od prvih detonacija, od one kolone koja mi se nije urezala u sećanje, ali mi je obeležila život. Kažu, svako… »
Nakon „Oluje”: Devojčice iz budućnosti
Vreme pre 5 sati
„Oluja” se danas obeležava i kao progon i kao oslobođenje, dan za tugu i dan za slavlje. Sada kad više nisam ona mala Maja u Rumi koja nema ništa, znam vrednost vlastite istine. „Toto ne boj se, oluja je prošla“. I trideset godina kasnije sećam se ove… »
Vesti dana »

Na području Zrenjanina iz saobraćaja isključeno 19 vozača: Rekorder imao 3,8 promila alkohola
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Cene stanova u Srbiji u prvom tromesečju veće za 5,31 odsto nego lane
Nova ekonomija pre 4 minutajoš 24 povezane

Rhmz hitno poslao upozorenje: Slede vremenske nepogode, ovoga se pazite, upaljen narandžasti meteo-alarm
Telegraf pre 1 satjoš 45 povezanih

Nemanja Radonjić propušta predstojeće utakmice zbog povrede kolena
Novi magazin pre 19 minutajoš 54 povezane

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih