Povezane vesti
Završetak brze saobraćajnice Slepčević – Badovinci do juna sledeće godine: Vučić obišao radove
Nova ekonomija pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji brze saobraćajnice Slepčević – Badovinci, čija je gradnja počela krajem 2023. godine, a koja treba da bude završena do juna sledeće godine. „Kad se završi put Kuzmin-Sremska Rača u… »
Završetak brze saobraćajnice Slepčević – Badovinci do juna sledeće godine
Radio sto plus pre 3 sata
“Kad se završi put Kuzmin-Sremska Rača u martu-aprilu, 19 kilometara i ovde 15,3 kilometara, to je skoro 35 kilometara, da otvorimo između marta i juna sledeće godine”, kazao je Vučić prilikom obilaska.{video1} On je istakao da će na taj način cela Mačva… »
Predsednik Srbije: Ni sekund nisam razmišljao o uvođenju vanrednog stanja
In medija pre 2 sata
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio danas da „uvođenje vanrednog stanja nikad nije bila opcija, ni jedne sekunde“, dodajući da ga to uopšte ne interesuje. –Oni (nekadašnja vlast) su to uvodili. Mi na dlanu dajemo i više od onog što su uobičajena… »
Završetak brze saobraćajnice Slepčević – Badovinci do juna sledeće godine
Danas pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji brze saobraćajnice Slepčević – Badovinci, čija je gradnja počela krajem 2023. godine, a koja treba da bude završena do juna sledeće godine. „Kad se završi put Kuzmin-Sremska Rača u… »
Da li je vanredno stanje bilo u igri? Vučić dao odgovor
Pravda pre 4 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio danas da "uvođenje vanrednog stanja nikad nije bila opcija, nijednog sekunda", dodajući da ga to uopšte ne interesuje. - Oni (nekadašnja vlasti) su to uvodili. Mi na dlanu dajemo i više od onog što su uobičajena… »
Vučić: Nisam ni sekund razmišljao o uvođenju vanrednog stanja
Radio sto plus pre 3 sata
“Oni (nekadašnja vlasti) su to uvodili. Mi na dlanu dajemo i više od onog što su uobičajena građanska prava i slobode i nastavićemo sa tim”, rekao je Vučić, prilikom obilaska radova na brzoj sabraćajnici Slepčević-Badovinci.… »
Završetak brze saobraćajnice Slepčević - Badovinci do juna sledeće godine
Novi magazin pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji brze saobraćajnice Slepčević - Badovinci, čija je gradnja počela krajem 2023. godine, a koja treba da bude završena do juna sledeće godine. "Kad se završi put Kuzmin-Sremska Rača u… »
Vučić o uvođenju vanrednog stanja: "To nikada nije bila opcija, niti me to interesuje"
Mondo pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su svakodnevne blokade dovele do štete po građane, pre svega po ekonomiju. "Svakog dana njihovog ludovanja, divljanja i maltretiranja idu u kanal sve dublje. Narod vidi ko je odgovoran, ko je… »
Kao na pisti za Formulu 1: Evo kada se očekuje završetak radova u Mačvi i Podrinju
Glas Zapadne Srbije pre 4 sati
Predsednik je rekao da će, kada se završi i deonica Kuzmin-Sremska Rača duga 19 kilometara, između marta i juna sledeće godine, biti pušteno u saobraćaj oko 35 kilometara novih puteva. „Ovo je velika stvar. Time smo i Srem i Mačvu bukvalno premrežili… »
N1 Info pre 5 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je da "uvođenje vanrednog stanja nikad nije bila opcija, ni jednog sekunda", dodajući da ga to uopšte ne interesuje. "Oni (nekadašnja vlasti) su to uvodili. Mi na dlanu dajemo i više od onog što su uobičajena… »
Beta pre 4 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio danas da "uvođenje vanrednog stanja nikad nije bila opcija, ni jednog sekunda", dodajući da ga to uopšte ne interesuje. "Oni (nekadašnja vlasti) su to uvodili. Mi na dlanu dajemo i više od onog što su… »
Vučić odgovorio Vladeti Jankoviću: Vanredno stanje nije opcija
Danas pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da uvođenje vanrednog stanja nijedne sekunde nije bila opcija, a izrazio je uverenje u pobedu vlasti na novim izborima, kad god oni bili. Prilikom obilaska radova na izgradnji brze saobraćajnice… »
Vučić: Ni sekund nisam razmišljao o uvođenju vanrednog stanja
Radio 021 pre 5 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio danas da "uvođenje vanrednog stanja nikad nije bila opcija, ni jedne sekunde", dodajući da ga to uopšte ne interesuje. "Oni (nekadašnja vlast) su to uvodili. Mi na dlanu dajemo i više od onog što su uobičajena… »
Vučić: „Nisam ni sekund razmišljao o uvođenju vanrednog stanja“
Nedeljnik pre 5 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio danas da „uvođenje vanrednog stanja nikad nije bila opcija, ni jednog sekunda“, dodajući da ga to uopšte ne interesuje. „Oni (nekadašnja vlasti) su to uvodili. Mi na dlanu dajemo i više od onog što su uobičajena… »
Vučić: Putevi menjaju lice Srbije, 2027. zemlja neće moći da se prepozna
Blic pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas prilikom obilaska radova na izgradnji brze saobraćajnice Slepčević - Badovinci da su putevi ono što menja lice Srbije, navodeći da je to ono što je ranije najavio da 2027. godine Srbija neće moći da se… »
Nova pre 5 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio danas da "uvođenje vanrednog stanja nikad nije bila opcija, ni jednog sekunda", dodajući da ga to uopšte ne interesuje. „Oni (nekadašnja vlasti) su to uvodili. Mi na dlanu dajemo i više od onog što su uobičajena… »
Vučić: Nisam ni sekund razmišljao o uvođenju vanrednog stanja - "oni" su to uvodili
Novi magazin pre 5 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio danas da "uvođenje vanrednog stanja nikad nije bila opcija, ni jednog sekunda", dodajući da ga to uopšte ne interesuje. "Oni (nekadašnja vlasti) su to uvodili. Mi na dlanu dajemo i više od onog što su uobičajena… »
Vučić: Vanredno stanje nije opcija
Telegraf pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su poraz naneli oni koji su devet meseci uništavali zemlju, univerzitet, sprečavali slobodu kretanja, uništavali turizam i ekonomiju i da mu se čini da će im biti sve teže da izbegnu poraz kad god… »
Vučić: Putevi menjaju lice Srbije, 2027. zemlja neće moći da se prepozna
Telegraf pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas prilikom obilaska radova na izgradnji brze saobraćajnice Slepčević - Badovinci da su putevi ono što menja lice Srbije, navodeći da je to ono što je ranije najavio da 2027. godine Srbija neće moći da se… »
Da li će uvesti vanredno stanje u Srbiji?! Vučić se oglasio! Građani ne treba da brinu
Alo pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obilaska radova na izgradnji brze saobraćajnice Slepčević - Badovinci odgovorio je na pitanje o navodima nekih da će biti uvdeno vanredno stanje u Srbiji. Predsednik je oštro dematovao ove navode. Predsenik Srbije… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 45 povezanih

ATP turnir Belgrade Open seli se iz Beograda u Atinu u novembru 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana

"Ala, majke moje": Bolna ispovest srpske voditeljke o noći kad je dočekivala kolonu na autoputu
Mondo pre 2 satajoš 19 povezanih

Približava se Trumpov rok, hoće li pritisak promijeniti tok rata u Ukrajini?
Slobodna Evropa pre 6 satijoš 25 povezanih

Cene stanova u Srbiji u prvom tromesečju veće za 5,31 odsto nego lane
Nova ekonomija pre 1 satjoš 20 povezanih