Povezane vesti

Modrić: Milan mora da se bori za sve trofeje

Modrić: Milan mora da se bori za sve trofeje

Sport klub pre 4 sati
Novi fudbaler Milana Luka Modrić rekao je na promociji u novom klubu da "rosoneri" moraju da se bore za trofeje i da se sedmostruki prvak Evrope ne sme zadovoljiti samo plasmanom u Ligu šampiona. Vezista je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor sa Milanom… »
Modrić: Milan mora da se bori za trofeje, oduvek sam imao poseban odnos prema crveno-crnim bojama

Modrić: Milan mora da se bori za trofeje, oduvek sam imao poseban odnos prema crveno-crnim bojama

RTS pre 5 sati
Novi fudbaler Milana Luka Modrić rekao je na promociji u novom klubu da "rosoneri" moraju da se bore za trofeje i da se sedmostruki prvak Evrope ne sme zadovoljiti samo plasmanom u Ligu šampiona. Modrić je potpisao dvogodišnji ugovor sa čelnicima… »
Luka Modrić predstavljen na san siru: Milan mora da se bori za trofeje

Luka Modrić predstavljen na san siru: Milan mora da se bori za trofeje

Dnevnik pre 5 sati
Novi fudbaler Milana Luka Modrić rekao je na promociji u novom klubu da "rosoneri" moraju da se bore za trofeje i da se sedmostruki prvak Evrope ne sme zadovoljiti samo plasmanom u Ligu šampiona. Modrić (39) je potpisao dvogodišnji ugovor sa čelnicima… »
Luka Modrić novi fudbaler Milana: Mogu da ponudim iskustvo

Luka Modrić novi fudbaler Milana: Mogu da ponudim iskustvo

Politika pre 5 sati
Minimalni cilj je igranje u Ligi šampiona, ali Milan mora da se bori za trofeje. To je moj cilj i to mora da bude cilj svih u klubu, rekao je fudbaler na promociji. Novi fudbaler Milana Luka Modrić rekao je na promociji u novom klubu da rosoneri moraju… »
Luka Modrić šokirao novinare: Došao na promociju u AC Milan i rekao - ovo

Luka Modrić šokirao novinare: Došao na promociju u AC Milan i rekao - ovo

Večernje novosti pre 5 sati
Novi fudbaler Milana Luka Modrić rekao je na promociji u novom klubu da "rosoneri" moraju da se bore za trofeje i da se sedmostruki prvak Evrope ne sme zadovoljiti samo plasmanom u Ligu šampiona. A onda je i šokirao novinare. FOTO: Tanjug/AP Modrić (39)… »

Vesti dana »