Povezane vesti
Nauljena u trikou sa cirkonima! Jovana Jeremić šokirala sve izdanjem i pozama, ovakvu je nikada do sada nismo videli (foto)
Alo pre 4 sati
Jovana Jeremić u trikou sa cirkonima. Jovana Jeremić prošla je kroz težak period nakon što je najpre raskinula veridbu sa Draganom Stankovićem, a potom i ostala bez oca koji je bolovao od teške bolesti. Sada je odlučila da se vrati svakodnevnom životu… »
Nauljena i zategnuta! Jovana Jeremić u trikou sa cirkonima pokazala veštine: "Svi su sumnjali, a ja sam..."
Telegraf pre 4 sati
Voditeljka Jovana Jeremić iza sebe ima jedan od najtežih perioda u životu, nakon što je raskinula veridbu sa Draganom Stankovićem, suočila se i sa gubitkom oca, koji je bolovao od teške bolesti. Ipak, Jovana je odlučna da se uzdigne iz bola i krene… »
Nauljena u trikou sa cirkonima: Jovana Jeremić radi gimnastiku: "u najgorim momentima, kada su svi sumnjali u mene, pobeđivala…
Blic pre 5 sati
Jovana Jeremić prošla je kroz težak period nakon što je najpre raskinula veridbu sa Draganom Stankovićem, a potom i ostala bez oca koji je bolovao od teške bolesti. Jovana je sada odlučila da se vrati svakodnevnom životu, ali i da proba nove stvari. Sada… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi i građani u Beogradu i Novom Sadu odali poštu žrtvama akcije "Oluja"
RTS pre 21 minutajoš 31 povezana

Vlast nastavlja o "državnom udaru": Vučić kaže da neće o istrazi, ali priča gde tužilac letuje
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih

Konstituisana Skupština opštine Kosjerić: Žarko Đokić treći put predsednik opštine
Blic pre 7 satijoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 12 satijoš 27 povezanih