Повезане вести

"Није се удостојила да ми пошаље поруку" Инди сазнала да певач коме је вређала родитеље нема мајку, а уместо извињења…

"Није се удостојила да ми пошаље поруку" Инди сазнала да певач коме је вређала родитеље нема мајку, а уместо извињења…

Ало 05.08.2025
Због нове контроверзне песме под називом "Шугар мами", коју је недавно објавио, нашао се на мети певачице која му је том приликом вређала мајку. Индира Арадиновић, познатија као Инди, жестоко је на свом Инстаграм сторију осудила… »
"Ти која се са сестром тучеш насред града" Инди ударила на младог певача, па му псовала мртву мајку, он жестоко узвратио…

"Ти која се са сестром тучеш насред града" Инди ударила на младог певача, па му псовала мртву мајку, он жестоко узвратио…

Ало 05.08.2025
Жесток обрачун на естради. Индира Арадиновић, познатија као Инди, жестоко је на свом Инстаграм сторију осудила младог тиктокера Мијата Станојевића. На тапети певачице нашао се због нове контраверзне песме коју је објавио под… »
"Нека ме плати" Инди Арадиновић одговорила на прозивке колеге, букти жестоки рат на естради!

"Нека ме плати" Инди Арадиновић одговорила на прозивке колеге, букти жестоки рат на естради!

Ало 05.08.2025
Након што јој је одговорио, те је нимало није штедео, позвали смо Инди како би прокоментарисала новонасталу ситуацију. Индира Арадиновић, познатија као Инди, жестоко је на свом Инстаграм сторију осудила младог тиктокера Мијата… »

Вести дана »