Povezane vesti
"Čitanje knjiga je gubljenje vremena": Rada Manojlović jednom izjavom napravila pometnju
Mondo pre 16 sati
Poznata pevačica Rada Manojlović gostovala je u jednoj emisiji gde je dobila pitanje "koju je knjigu poslednju pročitala", nakon čega je rešila da objasni zbog čega nikada ne čita knjige. "Jao, ja i knjige... Knjige i ja. Nemam koncentraciju! Nisam… »
"Izgubljeno vreme" Rada Manojlović iskreno o čitanju knjiga, njena izjava zapalila mreže!
Alo pre 18 sati
Pevačica podigla prašinu priznanjem. Poznata pevačica Rada Manojlović rešila je da objasni zbog čega nikada ne čita knjige. Na pitanje koju knjigu je poslednju pročitala, Rada je dala duži odgovor i sve detaljno obrazložila: – Jao, ja i knjige... Knjige… »
Mreže se usijale zbog izjave Rade Manojlović o čitanju: Knjigu ne uzima u ruke zbog ove stvari
Telegraf pre 20 sati
Rada Manojlović kaže da ne može da čita knjige jer joj ne drže pažnju. Pevačica je poznata kao neko ko nema trunku kompleksa, neko ko je iskren i ne libi se da kaže ono čega se mnogi ustručavaju. Njene iskrene izjave ubrzo postanu viralne, a mnogi se i… »
"Zbog toga ne čitam knjige": Rada Manojlović objasnila zašto štiva ne uzima u ruke: "Izgubljeno vreme..."
Blic pre 1 dan
Poznata pevačica Rada Manojlović rešila je da objasni zbog čega nikada ne čita knjige. Na pitanje koju knjigu je poslednju pročitala, Rada Manojlović je imala malo duži odgovor, pa je sve natenane objasnila. - Ju, ja i knjige, knjige i ja... Ja nemam… »
Vesti dana »

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Epilog dugogodišnje agonije u BiH“: Nakon odluke CIK-a da oduzme predsednički mandat Miloradu Dodiku
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Tramp i Zelenski razgovarali nakon sastanka Putina i Vitkofa u Moskvi
Telegraf pre 33 minutajoš 4 povezane

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 14 minutajoš 1 povezana