Povezane vesti
"Gade mi se preljubnice": Naša pevačica ljubi milionera, a ovako je govorila o nevernim ženama: "Ne bih bila u njihovoj koži"…
Blic 06.08.2025
Popularna pevačica Nadica Ademov udata je za milionera Damira sa kojim je dobila sina i ćerku. Nadica uživa u skladnom braku, kupila je nekretninu u Crnoj Gori, vozi se jahtom, a svojevremeno je pričala kako joj se ljubavnice gade. - Ne znam kako žene… »
"Gade mi se preljubnice" Pevačica u emisiji osula paljbu: "Ne bih mogla da se ubacim u kožu tih osoba"
Alo 06.08.2025
Dala je svoj sud na temu žena koje su preljubnice. Nadica Ademov dala je svoj sud na temu žena koje su preljubnice, te istakla da nije pobornik tog načina života i istakla da im se ne bi našla u koži oštro ih osudivši. - Ne znam kako žene koje prevare… »
Vesti dana »
"Ubijen de fakto vladar Irana": IDF otkrio nepoznate detalje o životu Alija Laridžanija
Mondo pre 18 minutajoš 32 povezane
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 24 minutajoš 5 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 3 satajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za Srbiju: Oblačno sa kišom i snegom u planinskim predelima, blago zahlađenje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih