Povezane vesti

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!

Alo pre 4 sati
Aleksandra priznala kroz šta prolazi zbog bivšeg –. U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Maša Mihailović večeras je ugostila Aleksandru Nikolić, Ivana Marinkovića, Milovana Minića i Milosavu Pravilović. Nikolićeva je priznala kakav teror… »
Rat do istrebljenja! Aleksandra i Ivan u žestokom sukobu, haos u emisiji uživo, pljušte šokantne uvrede i optužbe!

Rat do istrebljenja! Aleksandra i Ivan u žestokom sukobu, haos u emisiji uživo, pljušte šokantne uvrede i optužbe!

Alo pre 5 sati
Ne prestaju sa uvredama. U toku je emisija "Narod pita", a večeras gostuju Aleksandra Nikolić, Ivan Marinković, Milovan Minić i Milosava Pravilović. - U kakvim ste svi vi odnosima? – pitala ih je voditeljka na samom početku. - Dobra sam sa mamom, malo… »
"Nisam imao novac da odem na more" Ivan Marinković potresno o sinu Željku i odnosu s Miljanom!

"Nisam imao novac da odem na more" Ivan Marinković potresno o sinu Željku i odnosu s Miljanom!

Alo pre 4 sati
Ivan Marinković brutalno iskren o razlazu sa Miljanom i viđanju sa Željkom. U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Maša Mihailović večeras je ugostila Aleksandru Nikolić, Ivana Marinkovića, Milovana Minića i Milosavu Pravilović. Marinković je… »
"Bolje vaspitavaj ćerku i sina": Ivan Marinković oči u oči sa bivšom: Nastao haos u emisiji, sve se orilo od teških reči

"Bolje vaspitavaj ćerku i sina": Ivan Marinković oči u oči sa bivšom: Nastao haos u emisiji, sve se orilo od teških reči

Blic pre 6 sati
U emisiji "Narod pita" suočili su se Ivan Marinković, Aleksandra Nikolić, njen partner Milovan Minić i majka Miroslava Pravilović. Na samom početku su progovorili o odnosu među njima, a poznato je da su u rijalitiju imali žestoke okršaje. - U kakvim ste… »
"Ništa ti nije sveto ni deca, ni mesto gde si ih pravio": Žestoka svađa Ivana Marinkovića i Milovana: Čim su se sreli nastao…

"Ništa ti nije sveto ni deca, ni mesto gde si ih pravio": Žestoka svađa Ivana Marinkovića i Milovana: Čim su se sreli nastao…

Blic pre 6 sati
Ivan Marinković večeras će imati priliku da kaže sve u lice Aleksandri Nikolić i Milovanu Miliću, koji su obnovili romansu, a sa kojima je imao žestoke sukobe u rijalitiju. Ipak, Ivan je pre emisije raspoloženo proćaskao sa medijima i dotakao se odnosa… »

Vesti dana »