Povezane vesti
"Priča da goca laže, a mene je blokirao": Haos u studiju, Miljana Kulić urnisala Ivana: "Više neće imati kontakt sa Željkom"…
Blic 07.08.2025
Sinoć je došlo do novog sukoba Ivana Marinkovića i Miljane Kulić zbog toga što on nije ispunio obećanje i pošao na more sa sinom Željkom, kako je obećao. Iako je Ivan Marinković sinoć za "Blic" tvrdio da je sa Miljanom u dobrim odnosima, te da on na more… »
"Demolirali" studio Pinka: Neviđeni haos u noćnom programu, voditeljka morala da prekida emisiju?
Telegraf 07.08.2025
Emisija " Narod pita" emitovana sinoć, koju je vodila Maša Mihailović, ostaće upamćeno kao jedno od najburnijih do sada. Gosti emisije - Aleksandra Nikolić, Ivan Marinković, Milovan Minić i Milosava Pravilović - ušli su u žestok sukob pred kamerama, a… »
Tokom reklama rijaliti učesnica zvala policiju Ivan Marinković pretio bivšoj devojci, pa poručio: "Čekaće vas moji ljudi!"…
Alo 07.08.2025
Aleksandra je bila prinuđena da zbog ivanovih pretnji pozove policiju kako bi je otpratila kući nakon emisije. Sinoć su u emisiji "Narod pita" gostovali Milosava Pravilović, Aleksandra Nikolić, Milovan Minić i Ivan Marinković. Tokom emisije situacija… »
Karambol u studiju: Ivan Marinković u žestokoj svađi sa bivšom, pljušte uvrede: "Ne viđaš decu, a moju ćerku pominješ"
Blic 07.08.2025
Sinoć je u emisiji "Narod pita" došlo do žestokog sukoba Ivana Marinkovića i Milosave Pravilović sa Aleksandrom Nikolić i Milovanom Minićem. Aleksandra je Ivana nazivala lošim ocem, a on joj nije ostao dužan. - Decu ne viđa, a priča o našoj deci. Da se… »
Opšti haos uživo: Zaratili Aleksandra i Ivan Marinković, Milovan na ivici incidenta, a onda je skočila i Milosava (foto/video)…
Kurir 07.08.2025
Aleksandra Nikolić, Ivan Marinković, Milovan Minić i Milosava Pravilović gostovali su u emisiji "Narod pita" i napravili opšti haos u studiju kada su ušli u žestoki sukob. Aleksandra i Ivan su prvi ušli u konflikt, kada je ona oplela po njemu iz sve… »
"Zaradio 100.000 €, a detetu došao sa 40 €" Haos u studiju, Miljana Kulić urnisala Ivana: Upisaću ga kao oca i tražiću…
Kurir 07.08.2025
Sinoć je došlo do novog sukoba Ivana Marinkovića i Miljane Kulić zbog toga što on nije ispunio obećanje i pošao na more sa sinom Željkom, kako je obećao. Iako je Ivan Marinković tvrdio da je sa Miljanom u dobrim odnosima, te da on na more nije mogao da… »
Gosti demolirali studio pinka Voditeljka bila prinuđena da prekida emisiju, skandal neviđenih razmera (video)
Alo 07.08.2025
Studio je odzvanjao od teških reči, psovki i međusobnih optužbi. Emisija "Narod pita" emitovana sinoć, koju je vodila Maša Mihailović, ostaće upamćeno kao jedno od najburnijih do sada. Gosti emisije Aleksandra Nikolić, Ivan Marinković, Milovan Minić i… »
"Zaradio 100.000 evra, a na dete potrošio 40" Miljana urnisala Ivana: "Neću da mi dete bude polupano kao ja"
Alo 07.08.2025
Ispričala sve detalje o odnosu sa ocem svog deteta. Ivan Marinković sinoć je gostovao u emisiji "Narod pita", a priliku da ga pozove i telefonskim putem se suoči sa njim iskoristila je i Miljana Kulić. Iako je Marinković tvrdio da je sa Miljanom u dobrim… »
"Lena je slušala da joj se majka j***la sa kumom": Miljana urnisala Ivana Marinkovića na Pinku, pomenula Gocu
Telegraf 07.08.2025
Miljana Kulić uključila se sinoć u emisiju Narod pita i tokom svog obrazloženja napravila potpuni skandal tokom svađes s Ivanom Marinkovićem te umešala njegovu bivšu Gocu Tržan i njihovu ćerku Lenu Marinković. Naime, do novog sukoba Ivana Marinkovića i… »
"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo 07.08.2025
Aleksandra priznala kroz šta prolazi zbog bivšeg –. U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Maša Mihailović večeras je ugostila Aleksandru Nikolić, Ivana Marinkovića, Milovana Minića i Milosavu Pravilović. Nikolićeva je priznala kakav teror… »
Rat do istrebljenja! Aleksandra i Ivan u žestokom sukobu, haos u emisiji uživo, pljušte šokantne uvrede i optužbe!
Alo 07.08.2025
Ne prestaju sa uvredama. U toku je emisija "Narod pita", a večeras gostuju Aleksandra Nikolić, Ivan Marinković, Milovan Minić i Milosava Pravilović. - U kakvim ste svi vi odnosima? – pitala ih je voditeljka na samom početku. - Dobra sam sa mamom, malo… »
"Nisam imao novac da odem na more" Ivan Marinković potresno o sinu Željku i odnosu s Miljanom!
Alo 07.08.2025
Ivan Marinković brutalno iskren o razlazu sa Miljanom i viđanju sa Željkom. U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Maša Mihailović večeras je ugostila Aleksandru Nikolić, Ivana Marinkovića, Milovana Minića i Milosavu Pravilović. Marinković je… »
"Bolje vaspitavaj ćerku i sina": Ivan Marinković oči u oči sa bivšom: Nastao haos u emisiji, sve se orilo od teških reči
Blic 06.08.2025
U emisiji "Narod pita" suočili su se Ivan Marinković, Aleksandra Nikolić, njen partner Milovan Minić i majka Miroslava Pravilović. Na samom početku su progovorili o odnosu među njima, a poznato je da su u rijalitiju imali žestoke okršaje. - U kakvim ste… »
"Ništa ti nije sveto ni deca, ni mesto gde si ih pravio": Žestoka svađa Ivana Marinkovića i Milovana: Čim su se sreli nastao…
Blic 06.08.2025
Ivan Marinković večeras će imati priliku da kaže sve u lice Aleksandri Nikolić i Milovanu Miliću, koji su obnovili romansu, a sa kojima je imao žestoke sukobe u rijalitiju. Ipak, Ivan je pre emisije raspoloženo proćaskao sa medijima i dotakao se odnosa… »
Vesti dana »

Danas kiša i sneg: Evo kada sledi kratkotrajna stabilizacija, pa novo pogoršanje
Telegraf pre 47 minutajoš 6 povezanih

Tramp šokirao Srbiju diplomatskim potezom: Svi smo mislili da je ovo već gotova stvar!
Blic pre 7 satijoš 4 povezane

Hamas prihvatio Trampov mirovni plan za Gazu, oslobodiće izraelske taoce
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Ministar odbrane SAD naredio još jedan napad na plovilo blizu Venecuele
Danas pre 9 satijoš 2 povezane