Povezane vesti

(Video) "pipkao me je i pomerao: Napred-nazad" Turistkinja tvrdi da je seksualno napadnuta tokom parasejlinga u Tunisu

(Video) "pipkao me je i pomerao: Napred-nazad" Turistkinja tvrdi da je seksualno napadnuta tokom parasejlinga u Tunisu

Blic pre 9 sati
Britanska turistkinja tvrdi da ju je operater parasejlinga seksualno napao u vazduhu tokom leta u Tunisu. Parasejling je vodeni sport u kome se osoba vuče iza čamca dok je povezana sa padobranom, a Mišel Vilson (52) tvrdi da ju je operater sa kojim je… »
"Pomerao mi je kupaći i ljuljao se napred-nazad" Žena prijavila da je seksualno napadnuta na parasejlingu u Tunisu (foto/video)…

"Pomerao mi je kupaći i ljuljao se napred-nazad" Žena prijavila da je seksualno napadnuta na parasejlingu u Tunisu (foto/video)…

Alo pre 14 sati
Britanka Mišel Vilson (52) podnela je prijavu da je bila žrtva seksualnog napada od strane mlađeg muškarca tokom leta padobranom iznad mora u Tunisu. Prema žalbi Britanke, pilot helikoptera iza nje "gurao ju je i stavljao ruku na mene". U početku, ova… »

Vesti dana »