Povezane vesti
(Video) "pipkao me je i pomerao: Napred-nazad" Turistkinja tvrdi da je seksualno napadnuta tokom parasejlinga u Tunisu
Blic 07.08.2025
Britanska turistkinja tvrdi da ju je operater parasejlinga seksualno napao u vazduhu tokom leta u Tunisu. Parasejling je vodeni sport u kome se osoba vuče iza čamca dok je povezana sa padobranom, a Mišel Vilson (52) tvrdi da ju je operater sa kojim je… »
"Pomerao mi je kupaći i ljuljao se napred-nazad" Žena prijavila da je seksualno napadnuta na parasejlingu u Tunisu (foto/video)…
Alo 07.08.2025
Britanka Mišel Vilson (52) podnela je prijavu da je bila žrtva seksualnog napada od strane mlađeg muškarca tokom leta padobranom iznad mora u Tunisu. Prema žalbi Britanke, pilot helikoptera iza nje "gurao ju je i stavljao ruku na mene". U početku, ova… »
Vesti dana »

(Video) Veje sneg u Srbiji: U ovom delu naše zemlje se već formirao beli pokrivač
Blic pre 1 satjoš 71 povezana

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Radio sto plus pre 2 satajoš 16 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 3 satajoš 47 povezanih

"Ovo je teroristički napad": Oglasila se policija o brutalnom ubadanju nožem u sinagogi u Mančesteru: Osumnjičeni likvidiran, odjeknula eksplozija
Blic pre 53 minutajoš 64 povezane

Novi sistem ulaska u EU od 12. oktobra, otisci prstiju i fotografisanje na granici
Beta pre 1 satjoš 23 povezane