Povezane vesti

Mina sprema ručak ognjenu i sinu perunu: Prizor iz kuhinje i jaka poruka oduševili: "Dom je tamo gde miriše na ručak i…

Mina sprema ručak ognjenu i sinu perunu: Prizor iz kuhinje i jaka poruka oduševili: "Dom je tamo gde miriše na ručak i…

Blic 08.08.2025
Nakon razvoda od manekenke Danijele Dimitrovske, voditelj Ognjen Amidžić našao je sreću pored Mine Naumović sa kojom je dobio sina Peruna. Mina je vrlo aktivna na društvenim mrežama gde deli detalje iz svog privatnog i poslovnog života, a sada je jednim… »
"Da li da ga kupamo ili da pravimo: Novo?" Žena Ognjena Amidžića pokazala šta je uradio njihov sin - evo kako je ponosni tata…

"Da li da ga kupamo ili da pravimo: Novo?" Žena Ognjena Amidžića pokazala šta je uradio njihov sin - evo kako je ponosni tata…

Blic 08.08.2025
Supruga voditelja Ognjena Amidžića, Mina Naumović Amidžić, pokazala je na društvenim mrežama šta je uradio njihov sin Perun. Mini je njegov potez bio i te kako simpatičan, pa je odlučila da ga podeli sa svima na Instagramu. Napisala je i kako je Ognjen… »
Koliko je samo porastao: Sin Ognjena Amidžića trčkara po Kalemegdanu, mama Mina puca od ponosa: "Moje srce, mladunče" (foto)…

Koliko je samo porastao: Sin Ognjena Amidžića trčkara po Kalemegdanu, mama Mina puca od ponosa: "Moje srce, mladunče" (foto)…

Blic 08.08.2025
Žena voditelja Ognjena Amidžića, Mina Naumović Amidžić, pokazala je na društvenim mrežama prelepe momente sa njihovim sinom Perunom. Na jednoj fotki vidimo mališana kako leškari u krevetu, a na drugoj kako uživa kraj mora i koliko je porastao. - Moje… »

Vesti dana »