Povezane vesti

Šahovski sudar AI titana: Altman bolji od Maska

Radio 021 pre 4 sati
U turniru veštačkih inteligencija izabrana je ona koja je trenutno najbolja u šahu. Getty Images Najboljeg šahistu kojeg pokreće veštačka inteligencija ima kompanije OpenAI, vlasnik Čet GPT-ja. U finalu turnira OpenAI je savladao Grok, čiji je vlasnik… »

Južne vesti pre 4 sati
Getty Images Najboljeg šahistu kojeg pokreće veštačka inteligencija ima kompanije OpenAI, vlasnik Čet GPT-ja. U finalu turnira OpenAI je savladao Grok, čiji je vlasnik biznismen Ilon Mask. Tehnološke kompanije su u prošlosti često koristile šah kako bi… »

BBC News pre 5 sati
U turniru veštačkih inteligencija izabrana je ona koja je trenutno najbolja u šahu. Najboljeg šahistu kojeg pokreće veštačka inteligencija ima kompanije OpenAI, vlasnik Čet GPT-ja. U finalu turnira OpenAI je savladao Grok, čiji je vlasnik biznismen Ilon… »

NIN pre 5 sati
Najboljeg šahistu kojeg pokreće veštačka inteligencija ima kompanije OpenAI, vlasnik Čet GPT-ja. U finalu turnira OpenAI je savladao Grok, čiji je vlasnik biznismen Ilon Mask. Tehnološke kompanije su u prošlosti često koristile šah kako bi utvrdile… »
Krunisan novi AI kralj šaha

Krunisan novi AI kralj šaha

B92 pre 9 sati
OpenAI je pobedio Groka u finalu šahovskog turnira koji je odlučio najbolju veštačku inteligenciju kad je ova veština u pitanju. Istorijski gledano, tehnološke kompanije su često koristile šah za procenu napretka i sposobnosti računara, pri čemu su… »

Vesti dana »