Povezane vesti
"Volim vas, ali moram da..." Suzana otkrila poslednje reči Saše Popovića: Sule moj, znam da je...
Večernje novosti 09.08.2025
PEVAČICA Suzana Jovanović prvi put je javno progovorila o teškim trenucima koje je proživela u poslednjim danima svog supruga Saše Popovića, koji je preminuo 1. marta u Parizu. Foto: ATA images, Printskrin/Jutjub/Grand Online Nakon pet meseci bola… »
"Volim vas, ali moram da..." Suzana otkrila poslednje reči Saše Popovića: Sule moj, znam da je... Bolni detalji
Kurir 09.08.2025
Pevačica Suzana Jovanović prvi put je javno progovorila o teškim trenucima koje je proživela u poslednjim danima svog supruga Saše Popovića, koji je preminuo 1. marta u Parizu. Nakon pet meseci bola, smogla je snage da ispriča za "Scandal" sve što je… »
"Volim vas, ali moram da idem" Suzana otkrila poslednje reči Saše Popovića: Sule moj, znam da je gotovo!
Telegraf 09.08.2025
Pevačica Suzana Jovanović prvi put je javno progovorila o teškim trenucima koje je proživela u poslednjim danima svog supruga Saše Popovića, koji je preminuo 1. marta u Parizu. Nakon pet meseci bola, smogla je snage da ispriča za "Scandal" sve što je… »
Vesti dana »
Latinović: Postaviti pitanje Seute ili Melilje isto kao kad se kod nas postavi pitanje Kosova, zato Maroko to koristi
N1 Info pre 27 minutajoš 89 povezanih
Ponovo poskupeli i dizel i benzin: Objavljene cene goriva koje će važiti do 7. avgusta
Glas Zaječara pre 1 satjoš 51 povezana
Novi negativni rekord: Dunav na ulazu u Srbiju spušten na minus 136 centimetara
NIN pre 6 satijoš 10 povezanih
Masovna migrantska kriza u Seuti: Desetine hiljada ljudi prešlo granicu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih