Povezane vesti
"Volim vas, ali moram da..." Suzana otkrila poslednje reči Saše Popovića: Sule moj, znam da je...
Večernje novosti pre 8 sati
PEVAČICA Suzana Jovanović prvi put je javno progovorila o teškim trenucima koje je proživela u poslednjim danima svog supruga Saše Popovića, koji je preminuo 1. marta u Parizu. Foto: ATA images, Printskrin/Jutjub/Grand Online Nakon pet meseci bola… »
"Volim vas, ali moram da..." Suzana otkrila poslednje reči Saše Popovića: Sule moj, znam da je... Bolni detalji
Kurir pre 9 sati
Pevačica Suzana Jovanović prvi put je javno progovorila o teškim trenucima koje je proživela u poslednjim danima svog supruga Saše Popovića, koji je preminuo 1. marta u Parizu. Nakon pet meseci bola, smogla je snage da ispriča za "Scandal" sve što je… »
"Volim vas, ali moram da idem" Suzana otkrila poslednje reči Saše Popovića: Sule moj, znam da je gotovo!
Telegraf pre 10 sati
Pevačica Suzana Jovanović prvi put je javno progovorila o teškim trenucima koje je proživela u poslednjim danima svog supruga Saše Popovića, koji je preminuo 1. marta u Parizu. Nakon pet meseci bola, smogla je snage da ispriča za "Scandal" sve što je… »
Vesti dana »

Hiljade demonstranata u Tel Avivu protiv izraelskog plana preuzimanja kontrole nad Gazom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Koliko se čeka na granicama tokom večeri Pojačan saobraćaj na auto-putevima, na ovim prelazima i do tri sata
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana