Povezane vesti
Biljana Jevtić progovorila o nepoznatim detaljima iz popovićevog života, dok svi ćute Suzana nije znala za to
Alo 09.08.2025
Biljana Jevtić o Saši Popoviću iznela nepoznate detalje. Pokojni Saša Popović u mladosti je bio veliki zavodnik, međutim, pevačica Biljana Jevtić, u koju je medijski moćnik bio ludo zaljubljen rekla mu je "ne". - Video me je na nekom takmičenju i kasnije… »
Saša Popović bio je zaljubljen u ovu poznatu pevačicu: Ona nakon toliko godina otkrila tajnu o Popoviću, mnogi ne znaju šta mu…
Kurir 09.08.2025
Pokojni, Saša Popović u mladosti je bio veliki zavodnik, međutim pevačica Biljana Jevtić u koju je Popović bio ludo zaljubljen mu je rekla "ne". - Video me je na nekom takmičenju i kasnije u Kragujevcu. On je zapamtio te bele čizmice što sam nosila i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 32 povezane
Studenti u blokadi proširili akciju prikupljanja potpisa za raspisivanje izbora i na dijasporu
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 52 povezane
Božićno selo ispred Skupštine Srbije: Štandovi i jelke zamenili šatore (VIDEO, FOTO)
Euronews pre 3 satajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 73 povezane
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih