Повезане вести

"Био сам млад када су почеле да се дешавају неке ствари" Певач после 20 година проговорио о Звездама Гранда

"Био сам млад када су почеле да се дешавају неке ствари" Певач после 20 година проговорио о Звездама Гранда

Ало 10.08.2025
До сада није коментарисао дешавања у популарном музичком такмичењу. Стеван Анђелковић имао је ту срећу да буде део прве сезоне Звезде Гранда. Тада је победу однео Бане Мојићевић, а како и сам говори у интервјуу то су дани који… »
"Био сам млад кад су почеле да се дешавају неке ствари..." Стеван Анђелковић након две деценије пороговорио о учешћу у зг…

"Био сам млад кад су почеле да се дешавају неке ствари..." Стеван Анђелковић након две деценије пороговорио о учешћу у зг…

Курир 10.08.2025
Стеван Анђелковић имао је ту срећу да буде део прве сезоне Звезде Гранда. Тада је победу однео Бане Мојићевић, а како и сам говори у интервјуу то су дани који му увак изазивају лепе успомене. Он никада није коментарисао све… »
"Кад се осврнеш, видиш где си..." Стеван Анђелковић после две деценије о Звездама Гранда, "Какав- такав..."

"Кад се осврнеш, видиш где си..." Стеван Анђелковић после две деценије о Звездама Гранда, "Какав- такав..."

Телеграф 10.08.2025
Певач Стеван Анђелковић се пре 20 година такмичио у "Звездама Гранда" а публика га је тада заволела не смо због доброг гласа и песама које су биле велики хитови, већ и због сјајне енергије тинејџера који је тада стасавао у… »

Вести дана »