Povezane vesti

"Bio sam mlad kada su počele da se dešavaju neke stvari" Pevač posle 20 godina progovorio o Zvezdama Granda

"Bio sam mlad kada su počele da se dešavaju neke stvari" Pevač posle 20 godina progovorio o Zvezdama Granda

Alo pre 12 sati
Do sada nije komentarisao dešavanja u popularnom muzičkom takmičenju. Stevan Anđelković imao je tu sreću da bude deo prve sezone Zvezde Granda. Tada je pobedu odneo Bane Mojićević, a kako i sam govori u intervjuu to su dani koji mu uvak izazivaju lepe… »
"Bio sam mlad kad su počele da se dešavaju neke stvari..." Stevan Anđelković nakon dve decenije porogovorio o učešću u zg…

"Bio sam mlad kad su počele da se dešavaju neke stvari..." Stevan Anđelković nakon dve decenije porogovorio o učešću u zg…

Kurir pre 13 sati
Stevan Anđelković imao je tu sreću da bude deo prve sezone Zvezde Granda. Tada je pobedu odneo Bane Mojićević, a kako i sam govori u intervjuu to su dani koji mu uvak izazivaju lepe uspomene. On nikada nije komentarisao sve aktuelne teme o pomenutom… »
"Kad se osvrneš, vidiš gde si..." Stevan Anđelković posle dve decenije o Zvezdama Granda, "Kakav- takav..."

"Kad se osvrneš, vidiš gde si..." Stevan Anđelković posle dve decenije o Zvezdama Granda, "Kakav- takav..."

Telegraf pre 13 sati
Pevač Stevan Anđelković se pre 20 godina takmičio u "Zvezdama Granda" a publika ga je tada zavolela ne smo zbog dobrog glasa i pesama koje su bile veliki hitovi, već i zbog sjajne energije tinejdžera koji je tada stasavao u ozbiljnog pevača. Posle ovog… »

Vesti dana »