Povezane vesti

Pevač priznao da je u vezi sa muškarcem: "Dve godine smo zajedno, zbog mene se preselio"

Pevač priznao da je u vezi sa muškarcem: "Dve godine smo zajedno, zbog mene se preselio"

Alo pre 8 sati
Ističe da žive zajedno, kao i da je u njemu odmah prepoznao to što mu treba. Pevač Marko Bošnjak, koji je ove godine predstavljao Hrvatsku na "Evroviziji", otvoreno je progovorio o svom emotivnom životu. Marko je otkrio da je u vezi sa momkom iz Španije… »
Pevač javno otkrio da je u vezi dve godine sa muškarcem! Gej afera trese Balkan: Počeli smo da živimo zajedno

Pevač javno otkrio da je u vezi dve godine sa muškarcem! Gej afera trese Balkan: Počeli smo da živimo zajedno

Kurir pre 8 sati
Pevač Marko Bošnjak, koji je ove godine predstavljao Hrvatsku na "Eurosongu" progovorio je o svom emotivnom životu i tom prilikom otkrio da je u vezi sa misterioznim momkom iz Španije. Naime, Marko je ispričao da već dve godine uživa u ljubavi sa… »
Pevač priznao da je dve godine u vezi sa muškarcem iz Španije: Otkrio detalje veze, žive zajedno i planiraju budućnost

Pevač priznao da je dve godine u vezi sa muškarcem iz Španije: Otkrio detalje veze, žive zajedno i planiraju budućnost

Mondo pre 8 sati
Pevač Marko Bošnjak, koji je ove godine predstavljao Hrvatsku na "Eurosongu", otvorio je dušu i govorio o svom emotivnom životu, otkrivši da je u vezi sa misterioznim mladićem iz Španije. Naime, Marko je ispričao da već dve godine uživa u ljubavi sa… »
"Dve godine smo zajedno" Pevač priznao emotivnu vezu sa muškarcem: Otkrio detalje njihovog odnosa

"Dve godine smo zajedno" Pevač priznao emotivnu vezu sa muškarcem: Otkrio detalje njihovog odnosa

Telegraf pre 9 sati
Pevač Marko Bošnjak, koji je ove godine predstavljao Hrvatsku na "Evroviziji", otvoreno je progovorio o svom emotivnom životu. Marko je otkrio da je u vezi sa momkom iz Španije i da zajedno žive u Zagrebu već dve godine. - Nismo u vezi na daljinu. Od… »
Pevač priznao da je dve godine u vezi sa muškarcem iz Španije: Otkrio detalje njihovog odnosa: "Zbog mene se preselio, sada…

Pevač priznao da je dve godine u vezi sa muškarcem iz Španije: Otkrio detalje njihovog odnosa: "Zbog mene se preselio, sada…

Blic pre 9 sati
Pevač Marko Bošnjak, koji je ove godine predstavljao Hrvatsku na "Eurosongu" progovorio je o svom emotivnom životu i tom prilikom otkrio da je u vezi sa misterioznim momkom iz Španije. Naime, Marko je ispričao da već dve godine uživa u ljubavi sa… »

Vesti dana »