Povezane vesti
"To je bio marketing": Pevač nakon 16 godina progovorio i negirao da je ikada bio u vezi sa Marijom Šerifović
Mondo 11.08.2025
Marija Šerifović svoj ljubavni život pažljivo čuva daleko od očiju javnosti, a kada je reč o njenim navodnim vezama, samo jednu nije pokušavala da sakrije. Tako je ona svojevremeno bila u emotivnoj vezi sa crnogorskim pevačem i glumcem Slavkom Kalezićem… »
Oglasio se bivši dečko Marije Šerifović Priznao sve o odnosu sa pevačicom: "To mi nije trebalo u životu!"
Alo 11.08.2025
Slavko je nakon više od16 godina priznao, da oni nisu bili u ljubavnoj vezi i da je to bio marketinški trik. Slavko Kalezić jedini je muškarac kog je Marija Šerifović javnosti predstavila kao svog dečka, a mnogo godina kasnije otkrio je da je njihova… »
"Marija i ja nismo bili u vezi, To je njen marketing" Svi pričaju da je bio sa Šerifovićkom on konačno otkrio istinu: To mi…
Kurir 11.08.2025
Marija Šerifović svoj ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti, a što se njenih navodnih veza tiče, samo jednu nije krila. Tako je ona svojevremeno bila u emotivnoj vezi sa crnogorskim pevačem i glumcem Slavkom Kalezićem, koji je ujedno i jedini… »
Vesti dana »

Studentu Luki Stevanoviću iz Kragujevca ukinut kućni pritvor
Glas Šumadije pre 1 satjoš 48 povezanih

Šefica Evropske komisije: Kosovo treba da nastavi izgradnju jakih institucija i smanjuje tenzija u zemlji
Slobodna Evropa pre 20 minutajoš 50 povezanih

Peskov otkrio: Evo da li je Tramp zaista čestitao Putinu rođendan
Večernje novosti pre 1 satjoš 32 povezane

Ovo je transrodna osoba koja je ucenjivala vujadina savića: A. K. potrošila na transformaciju 63.000 €, živela luks životom, skupe krpice, putovanja... (foto)
Kurir pre 11 minutajoš 36 povezanih

"Predao sam pismo da Srbija bude izuzeta od novih carina za čelik!" Vučić sa Ursulom fon der Lajen: Nadam se da ćemo imati podršku EU
Blic pre 15 minutajoš 87 povezanih