Povezane vesti
"To je bio marketing": Pevač nakon 16 godina progovorio i negirao da je ikada bio u vezi sa Marijom Šerifović
Mondo 11.08.2025
Marija Šerifović svoj ljubavni život pažljivo čuva daleko od očiju javnosti, a kada je reč o njenim navodnim vezama, samo jednu nije pokušavala da sakrije. Tako je ona svojevremeno bila u emotivnoj vezi sa crnogorskim pevačem i glumcem Slavkom Kalezićem… »
Oglasio se bivši dečko Marije Šerifović Priznao sve o odnosu sa pevačicom: "To mi nije trebalo u životu!"
Alo 11.08.2025
Slavko je nakon više od16 godina priznao, da oni nisu bili u ljubavnoj vezi i da je to bio marketinški trik. Slavko Kalezić jedini je muškarac kog je Marija Šerifović javnosti predstavila kao svog dečka, a mnogo godina kasnije otkrio je da je njihova… »
"Marija i ja nismo bili u vezi, To je njen marketing" Svi pričaju da je bio sa Šerifovićkom on konačno otkrio istinu: To mi…
Kurir 11.08.2025
Marija Šerifović svoj ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti, a što se njenih navodnih veza tiče, samo jednu nije krila. Tako je ona svojevremeno bila u emotivnoj vezi sa crnogorskim pevačem i glumcem Slavkom Kalezićem, koji je ujedno i jedini… »
Vesti dana »
(Foto/video) Spektakl pred 80.000 navijača: Engleska izbacila Meksiko sa Mundijala, u četvrtfinalu sa Norveškom
Newsmax Balkans pre 1 minutjoš 23 povezane
"Umoran sam, gotovo je": Nejmar se svađao i plakao, pa završio karijeru
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih
Počinje novo vanredno zasedanje skupštine - na dnevnom redu 18 tačaka
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih
Evropa u šoku! Skandal kakav fudbalski svet ne pamti, Mundijal se crveni od stida
Večernje novosti pre 46 minutajoš 16 povezanih
Kako da sâm srušiš Brazil? Lako je, samo se ugledaj na Đokovića!
Sport klub pre 1 satjoš 17 povezanih