Povezane vesti

"To je bio marketing": Pevač nakon 16 godina progovorio i negirao da je ikada bio u vezi sa Marijom Šerifović

"To je bio marketing": Pevač nakon 16 godina progovorio i negirao da je ikada bio u vezi sa Marijom Šerifović

Mondo pre 4 sati
Marija Šerifović svoj ljubavni život pažljivo čuva daleko od očiju javnosti, a kada je reč o njenim navodnim vezama, samo jednu nije pokušavala da sakrije. Tako je ona svojevremeno bila u emotivnoj vezi sa crnogorskim pevačem i glumcem Slavkom Kalezićem… »
Oglasio se bivši dečko Marije Šerifović Priznao sve o odnosu sa pevačicom: "To mi nije trebalo u životu!"

Oglasio se bivši dečko Marije Šerifović Priznao sve o odnosu sa pevačicom: "To mi nije trebalo u životu!"

Alo pre 4 sati
Slavko je nakon više od16 godina priznao, da oni nisu bili u ljubavnoj vezi i da je to bio marketinški trik. Slavko Kalezić jedini je muškarac kog je Marija Šerifović javnosti predstavila kao svog dečka, a mnogo godina kasnije otkrio je da je njihova… »
"Marija i ja nismo bili u vezi, To je njen marketing" Svi pričaju da je bio sa Šerifovićkom on konačno otkrio istinu: To mi…

"Marija i ja nismo bili u vezi, To je njen marketing" Svi pričaju da je bio sa Šerifovićkom on konačno otkrio istinu: To mi…

Kurir pre 5 sati
Marija Šerifović svoj ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti, a što se njenih navodnih veza tiče, samo jednu nije krila. Tako je ona svojevremeno bila u emotivnoj vezi sa crnogorskim pevačem i glumcem Slavkom Kalezićem, koji je ujedno i jedini… »

Vesti dana »