Povezane vesti
"Anđela i Gastoz spremaju svadbu" Ona tvrdi da će se pobednica Elite venčati, a ona će biti kuma
Telegraf pre 6 sati
Milena Kačavenda tvrdi da će se Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz venčati, a kako kaže, iako nije u dobrim odnosima sa njima, mogu da je pozovu da im bude kuma. Naime, Milena Kačavenda je često tokom "Zadruge 8 Elite" imala sukobe sa Anđelom… »
"Gastoz i Anđela spremaju svadbu": Tvrdi da će se rijaliti par venčati, ona će biti kuma: "Drago mi je da su porodični"
Blic pre 7 sati
Milena Kačavenda tvrdi da će se Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz venčati, a kako kaže, iako nije u dobrim odnosima sa njima, mogu da je pozovu da im bude kuma. Naime, Milena Kačavenda je često tokom " Zadruge 8 Elite" imala sukobe sa Anđelom… »
"Anđela i Gastoz spremaju svadbu" Ona se odmah ponudila da bude kuma!
Alo pre 6 sati
Kako je navela, svetlu budućnost im je videla u šolji. Milena Kačavenda tvrdi da će se Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz venčati. Osim toga, iako nije u dobrim odnosima sa njima, pristala bi na to da bude kuma. Juče je pred početak emisije "Narod… »
Vesti dana »

Tramp raspoređuje Nacionalnu gardu u Vašingtonu: Moramo da oslobodimo glavni grad od kriminala i haosa
RTS pre 2 minutajoš 63 povezane

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 12 minutajoš 30 povezanih

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
N1 Info pre 4 satijoš 19 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori: Čanj, Bijelo Polje, Podgorica, Nikšić i pomoć Srbije
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 70 povezanih

Smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji u drugom kvartalu
Radio 021 pre 12 minutajoš 27 povezanih