Повезане вести

"Син Матија је отишао, срце то није издржало": Раде Шербеџија се емотивним снимком опростио од Габи Новак

"Син Матија је отишао, срце то није издржало": Раде Шербеџија се емотивним снимком опростио од Габи Новак

Мондо 12.08.2025
Вест да је легендарна хрватска певачица Габи Новак преминула у 89. години растужила је читав Балкан, а бројне јавне личности опраштају се од Габи. Глумац Раде Шербеџија није крио тугу због одласка певачице, а опростио се… »
Шербеџија: Габи је била један од најбожанственијих певача и пријатељица многима

Шербеџија: Габи је била један од најбожанственијих певача и пријатељица многима

НИН 12.08.2025
Габи Новак је била један од најбожанственијих певача, уметница која је подигла генерације, а иза тога, по чему је памтимо, била је заиста пријатељица многим људима, рекао је глумац Раде Шербеџија поводом смрти легендарне… »
"Осећам огромну тугу и жалост" Раде Шербеџија сломљен због срмти Габи Новак: Објавио опроштајни видео

"Осећам огромну тугу и жалост" Раде Шербеџија сломљен због срмти Габи Новак: Објавио опроштајни видео

Курир 12.08.2025
Познати глумац и певач Раде Шербеџија опростио се на друштвеним мрежама од своје дугогодишње колегинице и пријатељице, легендарне певачице Габи Новак. У емотивном видеу објављеном на Фејсбуку, Шербеџија је истакао колико му… »
"Кад је Матија отишао, сви су се бојали хоће ли то њено срце издржати" Раде Шербеџија се емотивним речима опростио од Габи…

"Кад је Матија отишао, сви су се бојали хоће ли то њено срце издржати" Раде Шербеџија се емотивним речима опростио од Габи…

Блиц 12.08.2025
Певачица Габи Новак, умрла је у 89. години у Хрватској, а сада се глумац Раде Шербеџија опростио од ње. Оглашавање Радета Шербеџије било је емотивно: "Кад је Матија отишао, сви су се њени блиски пријатељи бојали хоће ли то… »
„Обожавао сам је“: Раде Шербеџија о одласку Габи Новак

„Обожавао сам је“: Раде Шербеџија о одласку Габи Новак

Данас 11.08.2025
„Кад је Матија отишао, сви смо се ми, њени блиски пријатељи бојали хоће ли то срце издржати. Није издржало“, рекао је Раде Шербеџија поводом смрти хрватске певачице Габи Новак. Познати глумац и певач објавио је видео на… »

Вести дана »