Povezane vesti
Romero novi kapiten Totenhema
Sportski žurnal 13.08.2025
- Ponosan sam i počastvovan što sam postao kapiten ovako velikog kluba kakav je Totenhem - rekao je Argentinac. Argentinski fudbaler Kristijan Romero novi je kapiten Totenhema, saopštio je danas osvajač Lige Evrope. Novi trener ekipe Tomas Frenk odlučio… »
Tomas Frank prelomio ko će biti novi kapiten Totenhema
Sportske.net 13.08.2025
Argentinski fudbaler Kristijan Romero novi je kapiten Totenhema, saopštio je danas aktuelni osvajač Lige Evrope. Novi menadžer ekipe Tomas Frenk odlučio je da posle odlaska Heung-Min Sona u Los Anđeles kapitensku traku nasledi beskompromisni 27-godišnji… »
Argentinac novi kapiten Totenhema
B92 13.08.2025
Argentinski fudbaler Kristijan Romero novi je kapiten Totenhema, saopštio je danas osvajač Lige Evrope. Novi trener ekipe Tomas Frenk odlučio je da posle odlaska Heung-Min Sona kapitensku traku nasledi 27-godišnji defanzivac. "Ponosan sam i počastvovan… »
Totenhem pronašao Sonovog naslednika sa kapitenskom trakom
RTS 13.08.2025
Argentinski fudbaler Kristijan Romero novi je kapiten Totenhema, saopštio je osvajač Lige Evrope. Novi trener ekipe Tomas Frenk odlučio je da posle odlaska Heung-Min Sona kapitensku traku nasledi 27-godišnji defanzivac. "Ponosan sam i počastvovan što sam… »
On je Novi kapiten! Poznato kome je Son nakon odlaska predao traku u Totenhemu
Večernje novosti 13.08.2025
Argentinski fudbaler Kristijan Romero novi je kapiten Totenhema, saopštio je danas osvajač Lige Evrope. FOTO: Profimedia Novi trener ekipe Tomas Frenk odlučio je da posle odlaska Heung-Min Sona kapitensku traku nasledi 27-godišnji defanzivac. - Ponosan… »
Vesti dana »

Svi pogledi uprti u snajku Viki Miljković! Ova lepotica je ukrala srce Andreju, pojavila se u beloj toaleti i očarala (foto)
Kurir pre 16 minutajoš 53 povezane

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 2 satajoš 30 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 7 satijoš 43 povezane

Može li Tramp zaista da zaustavi rat u Gazi ili je ovo njegov nov pokušaj da osvoji Nobelovu nagradu za mir
Blic pre 41 minutajoš 42 povezane