Povezane vesti

Romero novi kapiten Totenhema

Romero novi kapiten Totenhema

Sportski žurnal 13.08.2025
- Ponosan sam i počastvovan što sam postao kapiten ovako velikog kluba kakav je Totenhem - rekao je Argentinac. Argentinski fudbaler Kristijan Romero novi je kapiten Totenhema, saopštio je danas osvajač Lige Evrope. Novi trener ekipe Tomas Frenk odlučio… »
Tomas Frank prelomio ko će biti novi kapiten Totenhema

Tomas Frank prelomio ko će biti novi kapiten Totenhema

Sportske.net 13.08.2025
Argentinski fudbaler Kristijan Romero novi je kapiten Totenhema, saopštio je danas aktuelni osvajač Lige Evrope. Novi menadžer ekipe Tomas Frenk odlučio je da posle odlaska Heung-Min Sona u Los Anđeles kapitensku traku nasledi beskompromisni 27-godišnji… »
Argentinac novi kapiten Totenhema

Argentinac novi kapiten Totenhema

B92 13.08.2025
Argentinski fudbaler Kristijan Romero novi je kapiten Totenhema, saopštio je danas osvajač Lige Evrope. Novi trener ekipe Tomas Frenk odlučio je da posle odlaska Heung-Min Sona kapitensku traku nasledi 27-godišnji defanzivac. "Ponosan sam i počastvovan… »
Totenhem pronašao Sonovog naslednika sa kapitenskom trakom

Totenhem pronašao Sonovog naslednika sa kapitenskom trakom

RTS 13.08.2025
Argentinski fudbaler Kristijan Romero novi je kapiten Totenhema, saopštio je osvajač Lige Evrope. Novi trener ekipe Tomas Frenk odlučio je da posle odlaska Heung-Min Sona kapitensku traku nasledi 27-godišnji defanzivac. "Ponosan sam i počastvovan što sam… »
On je Novi kapiten! Poznato kome je Son nakon odlaska predao traku u Totenhemu

On je Novi kapiten! Poznato kome je Son nakon odlaska predao traku u Totenhemu

Večernje novosti 13.08.2025
Argentinski fudbaler Kristijan Romero novi je kapiten Totenhema, saopštio je danas osvajač Lige Evrope. FOTO: Profimedia Novi trener ekipe Tomas Frenk odlučio je da posle odlaska Heung-Min Sona kapitensku traku nasledi 27-godišnji defanzivac. - Ponosan… »

Vesti dana »