Povezane vesti

Jovana Tomić pokreće biznis Matora će ispuniti najveću želju pokojne majke

Jovana Tomić pokreće biznis Matora će ispuniti najveću želju pokojne majke

Alo pre 2 dana
Jovana Tomić pokreće privatan biznis. Jovana Tomić Matora je kupila plac na Fruškoj gori, a u tome joj je pomogao i njen prijatelj Miki Đuričić. - Pre nego što je mama preminula, tati i njoj je bila želja da kupim tamo vikendicu. Kupila sam plac, radim… »
Matora od para iz Elite kupila plac na Fruškoj Gori: Pokreće ozbiljan biznis sa Mikijem Đuričićem

Matora od para iz Elite kupila plac na Fruškoj Gori: Pokreće ozbiljan biznis sa Mikijem Đuričićem

Telegraf pre 2 dana
Rijaliti učesnica Jovana Tomić Matora kupila je plac na Fruškoj Gori gde planira da sagradi nekoliko kuća za odmor koje će izdavati, a oko svega joj pomaže Miki Đuričić. Nakon učešća u "Eliti 8", Matora je rešila da život uzme u svoje ruke i da se… »
Matora pokreće biznis sa Mikijem Đuričićem: Kupila plac na Fruškoj gori u blizini manastira: Obogatiće se

Matora pokreće biznis sa Mikijem Đuričićem: Kupila plac na Fruškoj gori u blizini manastira: Obogatiće se

Blic pre 2 dana
Jovana Tomić Matora je kupila plac na Fruškoj gori, a u tome joj je pomogao i njen prijatelj Miki Đuričić. - Pre nego što je mama preminula, tati i njoj je bila želja da kupim tamo vikendicu. Kupila sam plac, radim na vikendici, mnogi su mi nudili malo… »
Matora kupila plac na Fruškoj gori! Nakon izlaska iz Elite rešila da novac uloži u nekretnine: Mami je bila želja...

Matora kupila plac na Fruškoj gori! Nakon izlaska iz Elite rešila da novac uloži u nekretnine: Mami je bila želja...

Kurir pre 2 dana
Jovana Tomić Matora je, nakon učešća u "Eliti 8", rešila da svoj život uzme u svoje ruke i da se posveti porodici, svojoj devojci, ali i poslovnim planovima od kojih će zarađivati u budućnosti. Kako je otkrila, ona je kupila plac na Fruškoj gori… »

Vesti dana »