Povezane vesti
Za budućnost stiže nova muzika: Maja Marković eks "Luna" uskoro se vraća na scenu (foto)
Večernje novosti 13.08.2025
JEDAN od najlepših glasova regiona, Maja Marković, bivša članica grupe „Luna“ više od deceniju, nije se pojavljivala na našoj estradnoj sceni. Foto: Privatna arhiva Svoj muzički put, nastavila je pevajući na kruzerima širom sveta. A post shared by MAJA… »
Maja iz grupe „Luna“ posle deset godina ponovo na sceni: „Zahvalna sam svima koji su bili uz mene“
Nova 13.08.2025
Jedan od najlepših glasova regiona, Maja Marković, prva pevačica grupe "Luna", više od deceniju nije se pojavljivala na našoj estradnoj sceni. Svoj muzički put, nastavila je pevajući na kruzerima širom sveta. Sada se prvi put posle medijske ilegale… »
Vesti dana »
Drugi dan male mature: Osmaci danas od 9 sati na testu iz matematike, sutra polažu izborni predmet
Blic pre 58 minutajoš 58 povezanih
NIS dobio novu posebnu licencu Ministarstva finansija SAD za nastavak rada do 1. jula
RTV pre 2 satajoš 26 povezanih
Breskvica o Rikiju Martinu i novom dečku biznismenu: "Došla sam da pokupim cake"
Mondo pre 59 minutajoš 28 povezanih
Zelenski, Tramp i Makron razgovarali na marginama sastanka G7 u Evijanu
Telegraf pre 24 satajoš 64 povezane
Međedović u drugom kolu turnira u Kvinsu: Posle dva taj-brejka savladao Rinderkneša
Dnevnik pre 3 satajoš 29 povezanih