Povezane vesti
Mali Peja priznao da i dalje voli Enu: Ne mogu emocije da se ugase preko noći
Svet & Skandal pre 1 dan
Jovan Pejić Peja jedva je čekao kraj rijalitija Elita i povratka u stvarni život. A, isto to je čekala i njegova majka Zlata Petrović, koja je veoma teško podnosila njegovu burnu vezu s Enom. Peja i Ena Čolić tokom trajanja rijalitija raskidali su i… »
Nije mogao više da ćuti! Peja raskrinkao sve o Eni Čolić: "Smirivao sam je preko poruka..."
Alo pre 1 dan
Otkrio da i dalje gaji emocije prema bivšoj. Bivši rijaliti učesnik Jovan Pejić, poznatiji kao Mali Peja, otkrio je da je Enu Čolić, bivšu devojku, smirivao tokom emisije kada su je provocirali bivši cimeri Milena Kačavenda i Ivan Marinković. Jovan tvrdi… »
"Imam emocije prema Eni, smirivao sam je preko poruka": Jovan Pejić se čuje sa bivšom, a evo od koga je sada morao da je…
Blic pre 1 dan
Bivši rijaliti učesnik Jovan Pejić, poznatiji kao mali Peja, za Blic je otkrio da je Enu Čolić, bivšu devojku, smirivao tokom emisije, kada su je provocirali bivši cimeri Milena Kačavenda i Ivan Marinković. Jovan tvrdi da ima emocije prema njoj, ali da… »
Vesti dana »

Policajci izvlačili građane iz lokala, pa ih tukli: Advokatica Aćimović Planojević za Nova.rs o svemu što se događalo, njen klijent među prebijenim maloletnicima
Nova pre 58 minutajoš 120 povezanih

Studenti u blokadi pozvali na demonstracije u Beogradu i večeras u 20 časova
Beta pre 43 minutajoš 41 povezana

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 17 povezanih

Otac pretučenog Dušana Radovića: Mog sina su tukli i u policijskoj stanici
Radio sto plus pre 5 satijoš 7 povezanih

Građevinska aktivnost u porastu: U junu izdato 2.402 dozvole, rast 2% u odnosu na prošlu godinu
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih