Повезане вести

Мали Пеја признао да и даље воли Ену: Не могу емоције да се угасе преко ноћи

Мали Пеја признао да и даље воли Ену: Не могу емоције да се угасе преко ноћи

Свет & Скандал 14.08.2025
Јован Пејић Пеја једва је чекао крај ријалитија Елита и повратка у стварни живот. А, исто то је чекала и његова мајка Злата Петровић, која је веома тешко подносила његову бурну везу с Еном. Пеја и Ена Чолић током трајања… »
Није могао више да ћути! Пеја раскринкао све о Ени Чолић: "Смиривао сам је преко порука..."

Није могао више да ћути! Пеја раскринкао све о Ени Чолић: "Смиривао сам је преко порука..."

Ало 14.08.2025
Открио да и даље гаји емоције према бившој. Бивши ријалити учесник Јован Пејић, познатији као Мали Пеја, открио је да је Ену Чолић, бившу девојку, смиривао током емисије када су је провоцирали бивши цимери Милена Качавенда и… »
"Имам емоције према Ени, смиривао сам је преко порука": Јован Пејић се чује са бившом, а ево од кога је сада морао да је…

"Имам емоције према Ени, смиривао сам је преко порука": Јован Пејић се чује са бившом, а ево од кога је сада морао да је…

Блиц 13.08.2025
Бивши ријалити учесник Јован Пејић, познатији као мали Пеја, за Блиц је открио да је Ену Чолић, бившу девојку, смиривао током емисије, када су је провоцирали бивши цимери Милена Качавенда и Иван Маринковић. Јован тврди да има… »

Вести дана »