Povezane vesti
Kineska planinarka poginula u odronu kamenja prilikom silaska sa drugog najvišeg vrha na svetu
Blic 14.08.2025
Kineska planinarka poginula je u odronu kamenja dok se spuštala sa drugog najvišeg vrha na svetu, K2 u severnom Pakistanu, saopštili su danas lokalni zvaničnici. Planinarka Guan Đing spuštao se sa vrha K2, dan nakon što se sa grupom planinara popeo na… »
Poginula planinarka dok se spuštala sa drugog najvišeg vrha na svetu
Danas 13.08.2025
Kineska planinarka Guan Đin poginula je nakon što se na nju odronila stena dok se spuštala sa drugog najvišeg vrha na svetu – K2 na severu Pakistana, saopštili su zvaničnici. Na Đin se odronilo kamenje i poginula je u utorak, dan nakon što je stigla do… »
Vesti dana »

"Hranili ste krokodila koji će da vas pojede": Poslanici završili zasedanje, nastavak u sredu: "Mi glas iz naroda" greškom glasali za rezoluciju o genocidu u Srebrenici (foto, video)
Blic pre 20 minutajoš 63 povezane

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 2 satajoš 26 povezanih

„Sejda nije dobro, ima zdravstvene probleme“: Šerif Konjević plakao zbog Halida Bešlića
Nova pre 3 satajoš 50 povezanih

U Ivanjici bez struje više hiljada domaćinstava, vanredna situacija u još tri opštine
NIN pre 7 satijoš 13 povezanih

"Dušo moja, zauvek si na mojoj levoj strani, volim te": Pevačica koja je bila bliska sa Halidom Bešlićem objavila emotivnu poruku
Blic pre 21 minutajoš 23 povezane