Povezane vesti

Spremite zalihe Ovaj deo Beograda sutra bez vode

Spremite zalihe Ovaj deo Beograda sutra bez vode

Alo pre 1 dan
Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštilo je danas da će sutra, 15. avgusta bez vode biti deo potrošača u gradskoj opštini Novi Beograd zbog planiranih radova. Navodi se da će sutra bez vode do 14 časova ostati potrošači u… »
Delovi Novog Sada, Rumenke i Sremskih Karlovaca u petak bez struje

Delovi Novog Sada, Rumenke i Sremskih Karlovaca u petak bez struje

Radio 021 pre 1 dan
Delovi Novog Sada, Rumenke i Sremskih Karlovaca u petak, 15. avgusta neće imati struje. NOVI SAD Vojvode Bojovića 21, Masarikova 14-18, 25-27, Hilandarska 2-2a, 5-9, Stevana Sremca 12-20, 19a-27, Slovačka 4-8, Žitni trg 2-8, Moj kiosk na Žitnom trgu, Moj… »
Isključenja struje za petak, 15. avgust

Isključenja struje za petak, 15. avgust

Moj Novi Sad pre 1 dan
Elektrovojvodina će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Rumenci i Sremskim Karlovcima. • od 8.30 do 10 sati: Vojvode Bojovića 21, Masarikova 14-18, 25-27, Hilandarska 2-2a, 5-9, Stevana Sremca 12-20, 19a-27, Slovačka 4-8, Žitni trg 2-8, Moj kiosk… »
Isključenja struje za petak. 15. avgust

Isključenja struje za petak. 15. avgust

Dnevnik pre 1 dan
Zbog održavanja mreže, struju u petak neće imati: NOVI SAD: Vojvode Bojovića 21, Masarikova 14-18 , 25-27; Hilandarska 2-2a , 5-9; Stevana Sremca 12-20 , 19a-27; Slovačka 4-8; Žitni trg 2-8 , MOJ KIOSK NA ŽITNOM TRGU, MOJ KIOSK U UL. VOJVODE BOJOVIĆA od… »
Ovi delovi Beograda danas će biti bez vode

Ovi delovi Beograda danas će biti bez vode

Telegraf pre 1 dan
Usled planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Savski venac, sutra od 8.30 do 18 časova bez vode će ostati potrošači parne strane Užičke ulice, od Generala Šturma do Miloša Savčića, saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća "Beogradski vodovod i… »
Danas bez struje ova beogradska opština! Isključenja počinju od 8 časova, proverite da li je vaša ulica na spisku!

Danas bez struje ova beogradska opština! Isključenja počinju od 8 časova, proverite da li je vaša ulica na spisku!

Kurir pre 1 dan
Elektrodistribucija Beograd najavila je za danas isključenja struje zbog radova u ovim opštinama. Stari grad 08:30 - 14:00 CARA DUŠANA: 48-52,58-70,37A-39,43-51, KAPETAN-MIŠINA: 20-22,21-23A, STRAHINJIĆA BANA: 52B-56V/1,43-43A,47-57A, Palilula 09:00 -… »
Bez vode danas ovi delovi Beograda: U ovim ulicama suve česme od 8.30 do 18 časova: Proverite da li ste na spisku!

Bez vode danas ovi delovi Beograda: U ovim ulicama suve česme od 8.30 do 18 časova: Proverite da li ste na spisku!

Kurir pre 1 dan
SAVSKI VENAC - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Savski venac, u četvrtak, 14. avgusta 2025. godine, od 08.30 do 18.00 sati, bez vode će ostati potrošači parne strane Užičke ulice (od Generala Šturma do Miloša Savčića). Za najnužnije… »
Delovi dve beogradske opštine danas bez vode: Proverite da li se vaša ulica nalazi na spisku

Delovi dve beogradske opštine danas bez vode: Proverite da li se vaša ulica nalazi na spisku

Blic pre 1 dan
Usled planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Savski venac, danas od 8.30 do 18 časova bez vode će ostati potrošači parne strane Užičke ulice, od Generala Šturma do Miloša Savčića, saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća "Beogradski vodovod i… »

Vesti dana »