Povezane vesti
"Sa lukine strane je iskreno, a aneli..." Bivši rijaliti učesnik ima šta da kaže o veridbi poznatog para
Alo 14.08.2025
Grujić dao svoj sud. Nikola Grujić Gruja ostavio je suprugu zbog Milana Mime Šarac sa kojom je već četiri godine u skladnoj vezi. Gruja i Mima gostovali su u emisiji "Narod pita", pa su tom prilikom otkrili sve o svom odnosu, ali i o njenom upoznavanju… »
Gruja prevario ženu, a SAD priznaje: "Mi smo najbolji prijatelji", planira svadbu sa Mimom, a ona poručuje: "Ja se tu ništa ne…
Blic 13.08.2025
Nikola Grujić Gruja ostavio je suprugu zbog Milana Mime Šarac sa kojom je već četiri godine u skladnoj vezi. Gruja ističe da ništa ne može da pokoleba njegov odnos sa partnerkom. - Odlično smo. Nemamo čega da se plašimo, sve smo prevazišli. Mene ne… »
Vesti dana »
U Srbiji aktivno više od 30 požara, lokalizovan požar na deponiji u Jovanovcu
RTV pre 8 minutajoš 27 povezanih
Nemačka ekstremno desničarska AfD ostvarila ubedljivu pobedu na regionalnim izborima
Beta pre 53 minutajoš 28 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 7. septembar: Jutro sveže, potom sunčano, do 32 stepena
Serbian News Media pre 2 satajoš 26 povezanih
Počela prijava za 6.000 dinara iz Akcionarskog fonda: Evo kako da proverite da li ste već na spisku za isplatu
Nedeljnik pre 43 minutajoš 71 povezana
Danas vanredna sednica Vlade, Macut će zatražiti raspuštanje Skupštine
Serbian News Media pre 3 minutajoš 18 povezanih