Povezane vesti
Miki Đuričić napustio rodno Kupinovo: Uložio 30.000 evra u renoviranje pa zbog žene i dece odlučio se na preseljenje
Kurir pre 1 dan
Miki Đuričić odlučio je da napusti svoje rodno Kupinovo i da se preseli u Inđiju sa suprugom i decom. Nedavno je u jednom intervjuu otkrio i zašto je to uradio. - Osim emisije koju vodim, nema ništa novo. Vodim porodičan život, deca su mi mala, pa imam… »
Miki Đuričić pokupio stvari i iselio se iz Kupinova! Zbog dece je doneo važnu odluku: "Kasno sam se oženio"
Telegraf pre 1 dan
Miki Đuričić odavno već nije deo rijaliti sveta, a najpoznatiji pčelar iz Kupinova, rešio je da napusti rodni kraj i preseli se u Inđiju. On vodi porodičan život, a život mu se sada svodi samo na posao i decu. - Osim emisije koju vodim, nema ništa novo… »
Miki Đuričić napustio rodno Kupinovo Sa suprugom i decom preselio se ovde, zna se i razlog
Alo pre 1 dan
Bolje je za decu. Miki Đuričić odavno već nije deo rijaliti sveta, a najpoznatiji pčelar iz Kupinova, rešio je da napusti rodni kraj i preseli se u Inđiju. - Osim emisije koju vodim, nema ništa novo. Vodim porodičan život, deca su mi mala, pa imam… »
Vesti dana »

Policija privedenog maloletnika prosledila Centru za socijalni rad u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 120 povezanih

Neredi u Srbiji: Policija pretukla momka u Valjevu, demolirane prostorije SNS
BBC News pre 9 minutajoš 41 povezana

Kad si ministar, pravda te ne juri – nego ti donosi papuče. Momirović i Vesić na slobodi Momirović i Vesić
Volim Zrenjanin pre 29 minutajoš 17 povezanih

Otac pretučenog mladića iz Valjeva: Mog sina su tukli i u policijskoj stanici
Danas pre 5 satijoš 7 povezanih

Stambeni bum u Srbiji? Izdate 2.402 građevinske dozvole u junu
Serbian News Media pre 2 satajoš 29 povezanih