Povezane vesti
"Još malo je ostalo do moje smrti" Emotivna ispovest Žike Jakšića izazvala haos: "Ako mi Bog da još 5 godina života..."
Alo 14.08.2025
Kada je to shvatio, kako je nedavno otkrio, postao je gospodar svog vremena. Voditelj Žika Jakšić je nedavno otkrio da je jedna od značajnijih lekcija u njegovom životu bila kako pametno trošiti vreme. Kada je to shvatio, kako je nedavno otkrio, postao… »
"Biću zahvalan ako mi Bog podari još 5 godina života" Ispovest Žike Jakšića o životu : Imam osećaj da...
Kurir 14.08.2025
Žika Jakšić nedavno je imao zdravstvenih problema, a i ako je prošlo više od mesec dana voditelj se i dalje oporavlja od posledica moždanog udara. Nedavno su ga ispred kuće u kojoj živi posetili i domaći mediji, a on je tada najavio povratak na male… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 53 povezane
Studenti u blokadi objavili da je udruženje Studentska lista upisano u APR
Pravo u centar pre 3 satajoš 17 povezanih
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 40 povezanih
Krećete na put? Ovo su najnovije informacije sa granica! AMSS objavio gde su gužve, evo koliko se čeka na izlazu i ulazu u Srbiju tokom večeri
Kurir pre 9 minutajoš 40 povezanih
„Situacija s vodostajem Dunava je izuzetno kompleksna“ Đedović: Struja ostaje stabilna, štitimo zemlju i građane na satnom nivou
Dnevnik pre 1 satjoš 24 povezane