Povezane vesti
"Propao sam..." Šokantno priznanje Adama Adaktara: Moja deca neće ići u školu... Spomenuo i Vesnu Zmijanac
Kurir 14.08.2025
Samoprozvani kralj obrva, Adam Adaktar, otkrio je detalje iz svog života koji nisu bili poznati javnosti, a mnogi su ostali bez teksta nakon njegovog izlaganja. Kako kaže, ne druži se sa javnim ličnostima, ali voli da popije kafu sa pojedinim pevačicama… »
"Moja deca neće ići u školu" Šokantno priznanje Adama Adaktara: "Propao sam..."
Alo 14.08.2025
Ostavio bez reči sve svojom izjavom. Samoprozvani kralj obrva, Adam Adaktar, otkrio je detalje iz svog života koji nisu bili poznati javnosti, a mnogi su ostali bez teksta nakon njegovog izlaganja. Kako kaže, ne druži se sa javnim ličnostima, ali voli da… »
Vesti dana »
„Pustite naše patriote ICE-a da rade svoj posao“: Tramp nakon što su federalni agenti ubili muškarca u Mineapolisu, na licu mesta „haotično i opasno“ (FOTO, VIDEO)
Danas pre 48 minutajoš 2 povezane
Vremenska prognoza za nedelju, 25. januar: Upozorenje na jaku košavu i ledenu kišu
Beta pre 1 satjoš 1 povezana
Anastasija Ražnatović puca od ponosa: Nakon Gudeljevog meča se oglasila i pokazala kolika mu je podrška
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Taki se hitno oglasio nakon Asminovih pretnji, Majin otac prozvao Durdžića: "On je odlepio, osuđen je na nju"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana