Povezane vesti

"U šoku sam: , jedva čekam da zagrlim ćerku" Oglasila se voditeljka RTS-a nakon sudara: "ja nisam kriva"

"U šoku sam: , jedva čekam da zagrlim ćerku" Oglasila se voditeljka RTS-a nakon sudara: "ja nisam kriva"

Blic pre 28 minuta
Voditeljka Marija Popović, koju javnost zna iz emisije "RTS Ordinacija", doživela je saobraćajku. Sliku je Marija podelila na Instagramu, a na fotki sa lica mesta vidi se uništen automobil. Voditeljka se potom oglasila za "Blic" i otkrila kako se oseća… »
Voditeljka: Rts-a doživela udes Prva fotografija sa mesta saobraćajke - automobil uništen

Voditeljka: Rts-a doživela udes Prva fotografija sa mesta saobraćajke - automobil uništen

Blic pre 53 minuta
Voditeljka Marija Popović, koju javnost zna iz emisije "RTS Ordinacija", doživela je saobraćajku. Na prvoj fotki sa lica mesta vidi se uništen automobil. Sliku je Marija podelila na Instagramu. Uz nju je napisala: - Doživeh prvi sudar u životu. Bože… »
Voditeljka Marija Popović imala udes, prednji deo automobila uništen

Voditeljka Marija Popović imala udes, prednji deo automobila uništen

Hello pre 6 sati
Autorka i voditeljka emisije "RTS Ordinacija" na Javnom servisu, Marija Popović doživela je saobraćajnu nezgodu juče u Beogradu. Na sreću, nije bilo povređenih, a voditeljka se oglasila na Instagramu i poručila da se oseća dobro. Voditeljka se odmah… »

Vesti dana »