Povezane vesti
Sanja Stanković na današnji dan doživela saobraćajku: Kola sletela s puta, prizor ledi krv u žilama
Telegraf pre 1 dan
Bivša učesnica "Zadruge" i voditeljka RED televizije, Sanja Stanković, doživela je danas saobraćajku. Automobil je uništen, a bivša zadrugarka je jedva izvukla živu glavu. - Sam Bog me je spasao da ostanem živa i sa minimalnim povredama - rekla je Sanja… »
Voditeljka pinka doživela tešku saobraćajnu nezgodu! Auto potpuno uništen, oglasila se potresnom porukom (foto)
Alo pre 14 sati
Jedva ostala živa. Bivša rijaliti učesnica Sanja Stanković doživela je pre četiri ozbiljnu saobraćajnu nesreću, o čemu je lično obavestila pratioce putem svog Instagram profila. Na storiju je objavila fotografije potpuno uništenog automobila, uz emotivnu… »
Vesti dana »

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 9 povezanih

Uhapšen muškarac zbog ometanja policije! Pretresali mu kuću nakon što je njegov rođak zapalio kapiju tužioca u Paraćinu, on ih psovao i vređao!
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 19 povezanih

Topić otkrio zašto mu je Jokić održao lekciju: "Pogrešio sam, trebalo je odmah to da uradim"
Mondo pre 9 minutajoš 45 povezanih