Povezane vesti

Predrag Koraksić Koraks: Ovde se karikatura tretira kao atentat

Beta pre 6 sati
Karikaturista Predrag Koraksić Koraks, kojeg često napadaju iz vlasti zbog njegovog rada, rekao je danas da se "ovde karikatura tretira kao atentat na ljude koji su na vlasti". "Miloševićevo vreme sam obeležio sa tih oko 3.700 karikatura, verujem da će… »
Koraks: Ovde se karikatura tretira kao atentat na ljude koji su na vlasti

Koraks: Ovde se karikatura tretira kao atentat na ljude koji su na vlasti

Radio 021 pre 7 sati
Karikatursta Predrag Koraksić Koraks, kojeg često napadaju iz vlasti zbog njegovog rada, rekao je da se "ovde karikatura tretira kao atentat na ljude koji su na vlasti". "Miloševićevo vreme sam obeležio sa tih oko 3.700 karikatura, verujem da će vreme… »

Radio sto plus pre 6 sati
“Miloševićevo vreme sam obeležio sa tih oko 3.700 karikatura, verujem da će vreme ovih vlastodržaca biti još izdašnije. Vidim da se drma njegova stolica. Mislim da neće dugo”, rekao je Koraksić u intervjuu za Danas, list kojeg su vlasti nedavno napale… »
Predrag Koraksić Koraks: Ovde se karikatura tretira kao atentat na ljudi koji su na vlasti

Predrag Koraksić Koraks: Ovde se karikatura tretira kao atentat na ljudi koji su na vlasti

Novi magazin pre 7 sati
Karikatursta Predrag Koraksić Koraks, kojeg često napadaju iz vlasti zbog njegovog rada, rekao je danas da se "ovde karikatura tretira kao atentat na ljude koji su na vlasti". "Miloševićevo vreme sam obeležio sa tih oko 3.700 karikatura, verujem da će… »
Predrag Koraksić Koraks: Ovde se karikatura tretira kao atentat na ljude koji su na vlasti

Predrag Koraksić Koraks: Ovde se karikatura tretira kao atentat na ljude koji su na vlasti

N1 Info pre 8 sati
Karikatursta Predrag Koraksić Koraks, kojeg često napadaju iz vlasti zbog njegovog rada, rekao je danas da se "ovde karikatura tretira kao atentat na ljude koji su na vlasti". "Miloševićevo vreme sam obeležio sa tih oko 3.700 karikatura, verujem da će… »

Nova pre 8 sati
Karikatursta Predrag Koraksić Koraks, kojeg često napadaju iz vlasti zbog njegovog rada, rekao je danas da se "ovde karikatura tretira kao atentat na ljude koji su na vlasti". „Miloševićevo vreme sam obeležio sa tih oko 3.700 karikatura, verujem da će… »

Vesti dana »