Повезане вести
Томовић први пут отворио душу о вези са Иваном Алексић! Открио прави разлог раскида: "Сметало ми је..."
Телеграф пре 30 дана
Бивши ријалити учесник, Владимир Томовић, након што је јавно признао везу са бившом женом Ненада Алекића Ша, Иваном Алексић, убрзо након тога дошло је до раскида, а Томовић је у једном лајву на друштвеној мрежи Тик-Ток открио… »
"Нисам се лепо понашао према њој" Владимир Томовић проговорио о раскиду са Иваном Алексић!
Ало пре 30 дана
Осим тога, истакао је да би поред себе волео да има жену која иза себе има брак. Ријалити учесник Владимир Томовић након што је јавно признао везу са бившом женом Ненада Алекића Ша, Иваном Алексић, убрзо су ставили тачку на… »
"Нисам се лепо понашао према њој": Владимир Томовић изнео детаље односа са Иваном Алексић: Ево шта је био окидач за раскид…
Блиц пре 31 дана
Ријалити учесник, Владимир Томовић након што је јавно признао везу са бившом женом Ненада Алекића Ша, Иваном Алексић убрзо су ставили тачку на однос. А Томовић је у лајву на Тиктоку причао о детаљима раскида. - Никада о томе… »
"Ја нисам мушкарац за такву девојку" Владимир Томовић открио разлог раскида са бившом женом од Ша: Први пут проговорио о…
Курир пре 31 дана
Ријалити учесник, Владимир Томовић након што је јавно признао везу са бившом женом Ненада Алекића Ша, Иваном Алексић, убрзо након тога дошло је до раскида, а Томовић је у једном лајву на друштвеној мрежи Тик-Ток открио који су… »
Вести дана »

Рајић о оптужници: Тамо смо где смо били пре девет месеци, овим ништа није решено
Данас пре 13 минутајош 51 повезана

Ово је последња објава Роберта Редфорда: "Млад сам изгубио мајку, суочавао се са неуспесима, падао испите..."
Курир пре 48 минутајош 46 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 2 сатајош 27 повезаних

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 3 сатајош 28 повезаних