Povezane vesti
"Za mene su mrtvi!" Karleuša poslala jasnu poruku kolegama, evo ko je jedino stao uz nju!
Alo 16.08.2025
Jelena Karleuša im se danas javno zahvalila na podršci i posvetila im tvit. Pevačica Jelena Karleuša nema mnogo prijatelja na estradi. Često je na "meti" brojnih kolega, a na napade nikada ne ostane dužna. Ipak, dve zvezde je morala da izdvoji, koji su… »
"Za mene su mrtvi!" Karleuša besna, otpisala sve kolege - samo ove dve zvezde nisu na njenoj "crnoj listi"
Večernje novosti 16.08.2025
PEVAČICA Jelena Karleuša nema mnogo prijatelja na estradi. Često je na "meti" brojnih kolega, a na napade nikada ne ostane dužna. Foto: Miloš Miletić Ipak, dve zvezde je morala da izdvoji, koji su tu za nju u svakom trenutku. Reč je o pevačici Miri… »
"Za mene su mrtvi!" Karleuša besna, otpisala sve kolege - samo ove dve zvezde nisu na njenoj "crnoj listi"
Telegraf 16.08.2025
Pevačica Jelena Karleuša nema mnogo prijatelja na estradi. Često je na "meti" brojnih kolega, a na napade nikada ne ostane dužna. Ipak, dve zvezde je morala da izdvoji, koji su tu za nju u svakom trenutku. Reč je o pevačici Miri Škorić i makedonskom… »
Vesti dana »
U Beogradu održan protest na koji su pozvali studenti u blokadi pod nazivom "U znanju je moć"
RTV pre 14 minutajoš 65 povezanih
Janjić (SRCE): „Kritike ministru Vujiću i najava osveštenja skupštinskih prostorija“
Serbian News Media pre 3 satajoš 26 povezanih
Proslave Svetog Save u Srbiji: Karlovačka gimnazija i Druga gimnazija u Kragujevcu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih
PAOK se oprostio od svojih navijača: Njihove duše će zauvek počivati pod krilima dvoglavog orla
RTS pre 53 minutajoš 58 povezanih
Unija pekara Srbije traži poskupljenje hleba "Sava" za tri dinara
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 23 povezane