Povezane vesti

"Za mene su mrtvi!" Karleuša poslala jasnu poruku kolegama, evo ko je jedino stao uz nju!

"Za mene su mrtvi!" Karleuša poslala jasnu poruku kolegama, evo ko je jedino stao uz nju!

Alo pre 5 sati
Jelena Karleuša im se danas javno zahvalila na podršci i posvetila im tvit. Pevačica Jelena Karleuša nema mnogo prijatelja na estradi. Često je na "meti" brojnih kolega, a na napade nikada ne ostane dužna. Ipak, dve zvezde je morala da izdvoji, koji su… »
"Za mene su mrtvi!" Karleuša besna, otpisala sve kolege - samo ove dve zvezde nisu na njenoj "crnoj listi"

"Za mene su mrtvi!" Karleuša besna, otpisala sve kolege - samo ove dve zvezde nisu na njenoj "crnoj listi"

Večernje novosti pre 7 sati
PEVAČICA Jelena Karleuša nema mnogo prijatelja na estradi. Često je na "meti" brojnih kolega, a na napade nikada ne ostane dužna. Foto: Miloš Miletić Ipak, dve zvezde je morala da izdvoji, koji su tu za nju u svakom trenutku. Reč je o pevačici Miri… »

Telegraf pre 8 sati
Pevačica Jelena Karleuša nema mnogo prijatelja na estradi. Često je na "meti" brojnih kolega, a na napade nikada ne ostane dužna. Ipak, dve zvezde je morala da izdvoji, koji su tu za nju u svakom trenutku. Reč je o pevačici Miri Škorić i makedonskom… »

Vesti dana »