Повезане вести

"За мене су мртви!" Карлеуша послала јасну поруку колегама, ево ко је једино стао уз њу!

"За мене су мртви!" Карлеуша послала јасну поруку колегама, ево ко је једино стао уз њу!

Ало пре 31 дана
Јелена Карлеуша им се данас јавно захвалила на подршци и посветила им твит. Певачица Јелена Карлеуша нема много пријатеља на естради. Често је на "мети" бројних колега, а на нападе никада не остане дужна. Ипак, две звезде је… »
"За мене су мртви!" Карлеуша бесна, отписала све колеге - само ове две звезде нису на њеној "црној листи"

"За мене су мртви!" Карлеуша бесна, отписала све колеге - само ове две звезде нису на њеној "црној листи"

Вечерње новости пре 31 дана
ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша нема много пријатеља на естради. Често је на "мети" бројних колега, а на нападе никада не остане дужна. Фото: Милош Милетић Ипак, две звезде је морала да издвоји, који су ту за њу у сваком тренутку. Реч… »

Телеграф пре 31 дана
Певачица Јелена Карлеуша нема много пријатеља на естради. Често је на "мети" бројних колега, а на нападе никада не остане дужна. Ипак, две звезде је морала да издвоји, који су ту за њу у сваком тренутку. Реч је о певачици Мири… »

Вести дана »